Τα προβλήματα στη διεξαγωγή του Ράλι Ιορδανίας με αποκορύφωμα τη ματαίωση του πρώτου σκέλους, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τις ομάδες του WRC και η Citroen με την Ford συμφωνούν ότι δεν κρίνουν απαραίτητη τη διεξαγωγή ενός αγώνα στη Μέση Ανατολή. Η FIA και η επιτροπή που "τρέχει" το WRC δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την πραγματοποίηση ενός αγώνα στη Μέση Ανατολή,αλλά οι ομάδες δεν κρύβουν την αδιαφορία τους.

Το "αφεντικό" της Citroen, Ολιβιέ Κεσνέλ παράβλεψε το γεγονός ότι όλα πήγαν ρολόι για τη δική του ομάδα με αποτέλεσμα τη νίκη του Σεμπαστιάν Οζιέ και το βάθρο του Σεμπαστιάν Λεμπ, δεν δίστασε να δηλώσει "ότι μπορεί η FIA να θέλει έναν αγώνα στη Μέση Ανατολή, οπότε είμαστε αναγκασμένοι να πάμε.

Ωστόσο δεν είναι σημαντικός αγώνας για εμάς. Δεν υπάρχουν πολλοί θεατές. Τολμώ να πω ότι δεν θα στεναχωρηθώ αν δεν έρθω ξανά στην Ιορδανία".

Ο Γάλλος που έχει μεγάλη δύναμη συμπλήρωσε "οι ειδικές διαδρομές είναι καλές, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Στο Άμπου Ντάμπι ίσως τα χρήματα να είναι περισσότερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι ούτε εκεί θα έχουμε θεατές".

Ο επικεφαλής της M-Sport, Μάλκολμ Γουίλσον, που είναι υπεύθυνος για τις ομάδες της Ford εξήγησε ότι τα έξοδα είναι πάρα πολλά μετά από και το καράβι που ναυλώθηκε για τη μεταφορά του εξοπλισμού.

"Δεν είμαι ικανοποιημένος για τα χρήματα που ξόδεψα. Ωστόσο δεν θα μου πληρώσει κανένας το λογαριασμό".

 

 

 

 

 

Πηγή: sport24.gr