Την πίστη του στον Nico Rοsberg εξέφρασε ο David Coulthard.

Ο πρώην πιλότος της Formula 1 θεωρεί ότι ο Γερμανός θα ασκήσεις φέτος ακόμα περισσότερη πίεση στον Lewis Hamilton και θα παλέψει για το πρωτάθλημα:

«Βλέπω τον Nico να είναι ακόμα πιο δυνατός από ό,τι ήταν και τώρα έχει και την εμπειρία να παλέψει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που άρχισαν να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από αυτόν.

Πολλοί οδηγοί – και το γνωρίζω αυτό από προσωπική εμπειρία – σκέφτονται ότι αν είχαν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο θα ήταν εύκολο να φτάσουν στη νίκη. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι εύκολο, ακόμα και με ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Είναι δύσκολο κι έτσι θα έπρεπε να είναι, καθώς συχνά έχεις έναν πολύ δυνατό teammate στο άλλο μονοθέσιο».

Παράλληλα, ο Coulthard θεωρεί ότι ο Hamilton έχει λιγότερα περιθώρια βελτίωσης από τον Rosberg:

«Δεν βλέπω πώς μπορεί να βελτιωθεί ο Hamilton, καθώς είναι ήδη σε απίστευτα υψηλό επίπεδο. Έχει παλέψει για το πρωτάθλημα 4 φορές και τις 2 το κατέκτησε. Είναι πιο ώριμος και ολοκληρωμένος από ό,τι ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Αλλά για τoν Nico αυτά τα σκαμπανεβάσματα της επιτυχίας και της αποτυχίας, καθώς έχει περάσει περιόδους που ο κόσμος τον αποδοκίμαζε και δεν ήταν ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του στους αγώνες, τον έχουν κάνει πιο δυνατό και καλύτερο ανταγωνιστή που θα προκαλέσει ακόμα περισσότερο τον Lewis το 2015».