Το μέχρι τώρα χρονικό του «γάμου» Φεράρι- Φέτελ είχε ως εξής:

Ανακοίνωση του διαζυγίου με το Φερνάντο Αλόνσο- υπογραφές με το Γερμανό- ενθουσιασμός, σκέψεις για περασμένα μεγαλεία- δοκιμές με το μονοθέσιο του 2012 στις αρχές Δεκέμβρη- άκρα του τάφου σιωπή.  

Το μυστήριο της εξαφάνισης του τετράκις πρωταθλητή λύθηκε χθες, όταν, αμέσως μετά το τέλος των χειμερινών του διακοπών, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της Σκουντερία.

Ο στόχος, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Φεράρι, αυτής της επίσκεψης ήταν η καλύτερη γνωριμία και η κοινότοπη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ του Γερμανού και των ανθρώπων που θα συνεργάζεται φέτος.

 Βέβαια, όταν οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας οριοθετούν τους στόχους για το 2015 στις 1-2 νίκες και διαρρηγνυόμουν τα ιμάτιά τους πως δεν πρόκειται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο grid, ακόμα και αυτοκόλλητοι να γίνουν οι εργαζόμενοι, οι μηχανικοί, ο τεχνικός διευθυντής, ο μηχανικός αγώνα και οι οδηγοί, τα πράγματα δύσκολα θα βελτιωθούν για την «Κόκκινη».

Δυστυχώς για τους ίδιους, μετά από μια πενταετία εξίσου τραγική με τις «Τρωάδες» του Ευριπίδη, η Φεράρι δε χρειάζεται αγκαλιές μεταξύ των ανθρώπων της, αλλά έργα.  Και θα ήταν καλό αν τούτη τη φορά αντί για δράμα προβαλλόταν καμιά κωμωδία.