Πρόθυμος να ολοκληρώσει την καριέρα του στην McLaren εμφανίστηκε ο Τζένσον Μπάτον, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με την ομάδα για την επέκταση της παραμονής του σε αυτή μέσα στους επόμενους μήνες. Η τρέχουσα συμφωνία του Βρετανού λήγει το 2012, ωστόσο η επιθυμία και των δύο πλευρών για την ανανέωσή της είναι δεδομένη, μετά και τις δηλώσεις τόσο του ίδιου του Μπάτον όσο και του επικεφαλής της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, στο περιοδικό Autosport.

"Οταν σταματήσω να τρέχω με αυτή την ομάδα, δεν θα βρίσκομαι στην F1 πια", είπε ο Μπάτον. "Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θέλω να απολαμβάνω τους αγώνες και αυτό συμβαίνει εδώ.

"Δεν βλέπω το λόγο να είμαι οπουδήποτε αλλού. Οδηγώ για μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι μια θέση στην οποία θα ήθελαν να βρίσκονται οι περισσότεροι οδηγοί και έχω δουλέψει πολύ σκληρά για αυτή. Μπορεί να μείνω για τρία χρόνια, για πέντε χρόνια, δεν ξέρω".

Ο Γουίτμαρς τόνισε από την πλευρά του: "Αν ο Τζένσον είναι απόλυτα αφοσιωμένος και θέλει να μείνει εδώ για μερικά χρόνια ακόμα, τότε έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε γρήγορα σε συμφωνία.Όταν έρθει η ώρα, ελπίζω να είναι μια σύντομη και εύκολη συζήτηση".

 

 

 

 

 

Πηγή: sport.gr