Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός “Se psaxnei” των εταιρειών EKO και DUCATI με μεγάλο δώρο, μια Ducati Multistrada, αξίας 20.000€. 

Η ΕΚΟ και η DUCATI, στο πλαίσιο της συνεργασίας που ήδη έχουν στο πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας με την ομάδα της EKO DUCATI TEAM, διοργάνωσαν διαγωνισμό μέσω Facebook, όπου οι συμμετέχοντες, με την απόδειξη της ΕΚΟ Racing 100, διεκδικούσαν μέσω κλήρωσης, εκτός του μεγάλου δώρου, 60 προπληρωμένες κάρτες EKO Racing 100 και συλλεκτικά προϊόντα εξοπλισμού Ducati. Οι αποδείξεις που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τις 36.000, με μεγάλο τυχερό, το Γιάννη Ιωάννου, 28 ετών, από τη Θήβα. 

Η παράδοση της μοτοσυκλέτας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 12/2/2015 στο πρατήριο ΕΚΟ επί της Αττικής Οδού, παρουσία στελεχών και των δύο εταιρειών. Ο μεγάλος νικητής, Γιάννης Ιωάννου δήλωσε: “Ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αποκτήσω μια τέτοια μηχανή! Ευχαριστώ τις ΕΚΟ και DUCAΤΙ, και εύχομαι να συνεχίσουν να διοργανώνουν τέτοιους διαγωνισμούς. Επόμενος στόχος μου τώρα, είναι να πάω με τη μηχανή μου και τους φίλους μου ένα μεγάλο ταξίδι”.