Μπορεί η Renault να ετοιμάζεται να παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα την… καυτή έκδοση του Clio, οι δοκιμαστές της όμως εργάζονται πάνω σε ένα άλλο baby boom μικρό!

Πρόκειται για το Twingo RS, το οποίο συνελήφθη από τους αυτοκινητικούς paparazzi του Carparazzi και δημοσιεύτηκε στο Γερμανικό AUTOZeitung! Το μικρό Twingo αγριεύει λοιπόν λαμβάνοντας τις… αναβολικές ιδιότητες της Renault Sport, του τμήματος βελτιώσεων των Γάλλων.

Σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε στο ελαφρώς καμουφλαρισμένο αμάξωμα του, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί, το RS θα διαθέτει λίγο διαφορετικής σχεδίασης εμπρόσθια μάσκα, πίσω διαχύτη (όπως σε όλα τα RS), διπλή απόληξη εξάτμισης κ.α. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πισωκίνητο Twingo RS θα διαθέτει τον ίδιο τρικύλινδρο κινητήρα των 0,9lt με τη διαφορά ότι θα αποδίδει πάνω από 120PS.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ενώ αναμφίβολα θα αποτελέσει και την προαναγγελία του smart forfour Brabus!

TAGS