Ο τεχνικός διευθυντής Σαμ Μάικλ και ο επικεφαλής αεροδυναμικής, Τζον Τόμλινσον υπέβαλαν την παραίτηση τους καθώς η ομάδα της Williams δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Η παραίτηση του τεχνικού διευθυντή Σαμ Μάικλ δεν προκάλεσε έκπληξη και μαζί του θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και ο αεροδυναμιστής Τζον Τόμλινσον.

Ο Φρανκ Γουίλιαμς και ο Πάτρικ Χεντ, αχώριστο δίδυμο από τη δεκαετία του '70 επέλεξαν ως αρχιμηχανικό τον Μάικ Κάφλαν.

Το 2007 είχαν βρεθεί στην κατοχή του τελευταίου έγγραφα της Ferrari. Ο Κάφλαν δούλευε τότε στη McLaren Mercedes. Ένα από τα κεντρικότερα πρόσωπα του spy-gate τιμωρήθηκε με δύο χρόνια και θα επανέλθει τον Ιούνιο ως αρχιμηχανικός σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Φόρμουλα 1.

Ο Μάικλ πήγε στη Williams το 2001 και ορίστηκε τεχνικός διευθυντής τρία χρόνια αργότερα στη θέση του Χεντ. Ο Τόμλινσον ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα αεροδυναμικής πριν από τέσσερα χρόνια. Η βρετανική ομάδα θα συμπληρώσει φέτος 14 χρόνια χωρίς τίτλο.

Η Williams θα γυρίσει σελίδα στο τέλος της χρονιάς, καθώς επιβεβαιώθηκε ότι ο Πάτρικ Χεντ θα αποχωρήσει. Ο ένας εκ των δύο ιδρυτών της ομάδας θα βγει στη σύνταξη, βάζοντας τέλος στη συνεργασία του πανίσχυρου διδύμου της Williams.

 

 

 

 

Πηγή: sport24.gr