Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αναφορικά με το μέλλον του στη Williams, άφησε ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα της Φόρμουλα Ένα πρέπει να βελτιωθεί, εάν πρόκειται να παραμείνει και τη νέα χρονιά. Οι πρώην πρωταθλητές δεν έχουν βαθμολογηθεί μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες της χρονιάς, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν αλλαγές στο τεχνικό τμήμα τους.

Η Williams πρέπει να βελτιωθεί πολύ, για να φτάσουμε σε συμφωνία για τη νέα χρονιά» δήλωσε σήμερα ο Βραζιλιάνος οδηγός στο βρετανικό περιοδικό "Autosport" και πρόσθεσε:

"Τα πράγματα μένουν στάσιμα. Δεν αξίζει να πηγαίνεις σ΄ αυτήν την κατεύθυνση... Είμαι σε πολύ καλό σημείο στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος μ΄ αυτό. Έχοντας πει αυτό, χρειάζομαι την ομάδα να αρχίσει να "ταρακουνιέται" και χρειάζομαι να δω διαφορές".
 
Ο 38άχρονος Μπαρικέλο, ο οποίος μετακόμισε το 2009 στη Γουίλιαμς, προερχόμενος από την Brawn GP, είναι ο πιο έμπειρος οδηγός που τρέχει αυτή τη στιγμή στη Φόρμουλα Ένα, καθώς είναι ο μοναδικός "πιλότος" στην ιστορία του αθλήματος που έχει εκκινήσει σε περισσότερα από 300 γκραν πρι.

Πηγή: www.sport24.gr