Η νέα Mercedes C-Class θα αποκτήσει σύντομα, εκδόσεις Coupe και Cabrio οι οποίες αναμένονται μέσα στο 2016.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τις εικόνες με τα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα δοκιμών της Mercedes, που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο,  η νέα Mercedes C-Class Coupe βρίσκεται στα «σκαριά», με στόχο να λανσαριστεί το αργότερο μέχρι το 2016 -μπορεί και στο τέλος του 2015. Εμείς όμως δεν μένουμε στα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα καθώς έχουμε τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες σε αποκλειστικότητα.

Το νέο μεσαίο coupe της γερμανικής φίρμας θα βασίζεται σχεδιαστικά στη sedan έκδοση του μοντέλου, αλλά θα «δανείζεται» στοιχεία και από τη νέα S-Class coupe. Μάλιστα, από τις αποκλειστικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες, κατασκοπευτικές φωτογραφίες που διαθέτουμε, βλέπουμε ότι η νέα Mercedes C-Class Coupe ξεχωρίζει για τη μεγάλη μάσκα μπροστά -όπως και η sedan version- ενώ οι γραμμές του αμαξώματος από τη μεσαία κολόνα και πίσω γίνονται πιο χυτές, σε σχέση με τη C-Class, με την οροφή να χαμηλώνει «απαλά» προκειμένου το 3θυρο αμάξωμα του μοντέλου να αποκτήσει coupe στιλ. 

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα της νέας Mercedes C-Class Coupe, τα μοτέρ θα προέλθουν από τη C-Class και αναμένεται να ξεκινούν από τα 1,6 λτ. (turbo) για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις (156 PS). Επίσης, διαθέσιμος θα είναι και ο 2λιτρος 4κύλινδρος turbo κινητήρας, που θα έχει απόδοση –για την περίσταση- 245 ίππους, όπως και ο twin-turbo 3λιτρος V6 με ισχύ 333 άλογα. Κορυφαία βέβαια επιλογή θα αποτελέσει η έκδοση C63 AMG Coupe με V8 4λιτρο twin-turbo μοτέρ και απόδοση 450 ίππους.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αποκλειστικές εικόνες και πληροφορίες για την Cabriolet έκδοση της C-Class.


TAGS