Το smart…ντύνεται ανοιξιάτικα: η νέα περιορισμένη ειδική έκδοση smart fortwo nightorange συνδυάζει το έντονο πορτοκαλί με το κομψό μαύρο χρώμα. Το εντυπωσιακό διθέσιο διατίθεται ήδη στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο smart και οι αγοραστές του μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο coupe βενζινοκίνητες εκδόσεις των 52 kW (71 hp) με μικρο-υβριδική τεχνολογία mhd & των 62 kW (84 hp).
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι το πορτοκαλί χρώμα δηλώνει ενέργεια, αυτοπεποίθηση και είναι πάντα στη μόδα, ενώ το μαύρο θεωρείται δείγμα αποφασιστικότητας, κομψότητας και ισχυρογνωμοσύνης. Η περιορισμένη, ειδική έκδοση nightorange fortwo είναι ένα συναρπαστικό μίγμα και των δύο χρωμάτων και είναι γεμάτη με urban chic.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του εξωτερικού είναι το φινίρισμα με το αποκλειστικό μεταλλικό πορτοκαλί σε συνδυασμό με έναν μαύρο κλωβό ασφαλείας tridion και μαύρες ζάντες αλουμινίου τριών διπλών ακτίνων με ελαστικά 175/55 R15 εμπρός και 195/50 R15 πίσω. Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει επίσης μαύρα διακοσμητικά στους προβολείς, μαύρα καλύμματα για τους καθρέπτες και λογότυπα nightorange στα τρίγωνα των καθρεπτών. Το εσωτερικό υιοθετεί την ίδια χρωματική ιδέα με αυτήν του αμαξώματος.

Ο σχεδιασμός του είναι ταυτόχρονα σπορ και κομψός: τα μαύρα καθίσματα σε ένα συνδυασμό από δέρμα και ύφασμα έχουν μία σπορτίφ πορτοκαλί λωρίδα στη μέση, όπως και το μαξιλάρι με όψη δέρματος. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια ταιριαστή αντίθεση με την πόρτα με μαύρα διακοσμητικά και τον μαύρο πίνακα οργάνων. Τα εξαρτήματα, όπως τα διακοσμητικά των οργάνων, είναι βαμμένα σε φωτεινό μαύρο. Το τριάκτινο σπορ τιμόνι με τον επιλογέα ταχυτήτων είναι καλυμμένα με μαύρο δέρμα νάπα. Το βασικό ηχοσύστημα (ραδιόφωνο RDS με διασυνδέσεις AUX / USB και δύο ηχεία) διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό του smart fortwo nightorange, όπως και τα όργανα στο ταμπλώ (ρολόι και στροφόμετρο).

Το νέο smart fortwo nightorange βασίζεται στην κουπέ έκδοση passion. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών της γραμμής εξοπλισμού passion, το αυτοκίνητο διατίθεται με το αυτόματο πρόγραμμα ταχυτήτων Softouch, ηλεκτρικά παράθυρα, κλιματισμό με αυτόματο έλεγχο θερμοκρασίας και μίαδιαφανή, πανοραμική οροφή με αλεξήλιο. Στον πρόσθετο εξοπλισμό περιλαμβάνονται το ηλεκτρικό τιμόνι, τα θερμαινόμενα καθίσματα, ντουλαπάκι στο ταμπλώ με κλειδαριά, το σύστημα ήχου smart surround με έξι ηχεία ή το σύστημα πλοήγησης / multimedia με οθόνη αφής. Οι τιμές για το νέο smart fortwo nightorange είναι οι ακόλουθες:
smart fortwo nightorange coupe
• 52 kW (mhd) / 71 hp: 15.860 €
• 62 kW / 84 hp: 16.150 €