Δύο Βρετανοί στην ίδια ομάδα, αλλά με διαφορετική νοοτροπία ο κάθε ένας. Από τη μία ο Μπάτον, ήρεμος και χαλαρός και από την άλλη ο Χάμιλτον επιθετικός και ανήσυχο πνεύμα. Ωστόσο, το αφεντικό της ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς, τόνισε πως δεν πρέπει ο κόσμος να τους συγκρίνει. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Τζένσον είναι μεγαλύτερος, με περισσότερη εμπειρία και ξέρει πώς να αντιδρά σε δύσκολες στιγμές. Νομίζω πως η καριέρα του, τον έχει κάνει πιο ολοκληρωμένο πιλότο», ανέφερε ο Γουίτμαρς, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που είπαν πως στον Καναδά ήταν τόσο χαλαρός, αλλά έδειξε ότι ήταν εκεί και πως ήθελε να νικήσει», συμπλήρωσε το αφεντικό της McLaren, ο οποίος γνωρίζει πολλά καλά τον Χάμιλτον, λόγω της πολυετούς συνεργασίας.

«Η καριέρα του Χάμιλτον έχει εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο. Είναι έξυπνος και μαθαίνει, ξέρει ότι κάνει κάποια λάθη, αλλά είναι κάτω από μεγάλη πίεση και όταν είσαι κάτω από τέτοια πίεση και βγαίνεις από το μονοθέσιο και είσαι απογοητευμένος, επιστρέψτε μου να σας πω, πως μερικά Μέσα δείχνουν κατανόηση, όμως άλλα έρχονται με σκοπό να προκαλέσουν», συμπλήρωσε ο Γουίτμαρς, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα πικρόχολα σχόλια του Χάμιλτον, ύστερα από το γκραν πρι της Μαλαισίας.Πηγή: www.sport-fm.gr