Τα κουπέ 2 +2 θέσεων έχουν δημιουργήσει την δική τους, ξεχωριστή παράδοση στον χώρο της αυτοκίνησης. Μερικοί εκπρόσωποι αυτής της σχολής είναι η Porsche 928, η Lamborghini Espada και η Ferrari 330 GTC. Τα συγκεκριμένα μοντέλα αποτελούν σημείο αναφοράς για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και πηγή έμπνευσης για νέους σχεδιαστές. Όπως η Julliana Cho που παρουσίασε την σχεδιαστική μελέτη για την νέα Porsche 929. Η designer Julliana Cho από την Βρετανία παρουσίασε πρόσφατα το δημιούργημά της, την Porsche 929 concept study. Πρόκειται για μια δημιουργία που βασίζεται στην παράδοση, το εξαιρετικό αεροδυναμικό στυλ, το εμπορικό σήμα της Porsche και την σχεδιαστική κληρονομιά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή εξαιρετικών σπορ μοντέλων.

Σε θεωρητικό επίπεδο, η 929 θα είναι –από πλευράς διαστάσεων- μικρότερη από την Porsche Panamera, αλλά μεγαλύτερη από την 911.

Εκτός από αυτό καθ’ εαυτό το σχέδιο, αυτό που κάνει την 929 να ξεχωρίζει είναι η ευφάνταστη (αν και ενδεχομένως μη πρακτική και ακριβή) και καινοτόμος ιδέα της Cho που δίνει στον κάθε υποψήφιο αγοραστή την ευκαιρία να δημιουργήσει την δική του, αυστηρά προσωπική, έκδοση του αυτοκινήτου.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη συμμετέχουν στο Porsche club. Κι από εκεί θα μπορέσουν να παραλάβουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον δικό τους, προσωπικό κωδικό. Με την ενεργοποίησή του θα μπορούν να προσθέσουν τα δικά τους προσωπικά στοιχεία, πριν προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Εδώ, τα μέλη του κλαμπ μπορούν να καθορίζουν τα πάντα, σε ότι αφορά το υπό κατασκευή όχημα. Από το σχήμα του αμαξώματος και την εσωτερική διαμόρφωση, καθώς και το σχεδιασμό των τροχών, το εξωτερικό χρώμα κλπ.

Μόλις αυτά τα στοιχεία έχουν σωθεί, τα μέλη της λέσχης εντοπίζουν τον πλησιέστερο σταθμό φόρτωσής τους, όταν το αυτοκίνητό τους είναι κυριολεκτικά σε φάση συναρμολόγησης, η οποία γίνεται μπροστά στα μάτια τους.

Πηγή: auto24.gr