Όταν έχεις το όνομα ανοίγουν πόρτες, κάποιες φορές “τρώγονται” και αυτοί που στέκουν μπροστά σου. Η Renault αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Νικ Χάιντφλεντ με τον Μπρούνο Σένα, τον ανιψιό του σπουδαίου Βραζιλιάνου οδηγού.

Το πολύ σημαντικό που αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ είναι πως ο Σένα πέρα από τις οδηγικές ικανότητές του, έχει μαζί του και μια σειρά από σπόνσορες οι οποίοι, ούτως ή άλλως, ποντάρουν πάνω στο όνομα και μόνο, αφού ακόμη και σήμερα οι πάντες αναπολούν τις συγκινήσεις και την ποιότητα του αδικοχαμένου θείου του, για αρκετούς του σπουδαιότερου θρύλου στη φόρμουλα 1.

Η Renault πρόσφατα φέρεται να έχει αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα, τα οποία εμφανίστηκαν μετά το καλό ξεκίνημα των οδηγών της στο πρωτάθλημα. Κάπως έτσι, δένει το σενάριο και ο 27χρονος Σένα θα είναι αυτός που θα οδηγήσει το μονοθέσιο του Χάιντφλεντ στους εφτά εναπομείναντες αγώνες, ξεκινώντας από το Βέλγιο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας για τον Σένα από πέρυσι, όταν οδηγούσε για την HRT. Ο Χάιντφελντ από την πλευρά του, είχε επιλεχθεί μετά τον καλοκαιρινό τραυματισμό του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, και κατάφερε να ανέβει στο πόντιουμ στη Μαλαισία, στο δεύτερο γκραν πρι της χρονιάς. Σήμερα είναι στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης...

πηγή: contra.gr