Τι το ήθελε ο Στέφανο Ντομενικάλι να σχολιάσει, τον Άντριαν Νίου, την ιδιοφυία που έχει οδηγήσει την Red Bull στην κυριαρχία; Κουβέντα δεν άφησε να πέσει κάτω το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων», Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος δεν άργησε να απαντήσει, τονίζοντας μάλιστα πως «τα λόγια είναι φτώχια». Ο Χόρνερ, αφήνιασε με τα λόγια του Ντομενικάλι, «Με όλο τον σεβασμό έχουν έναν τίτλο και εμείς 16, αν καταφέρουν να κάνουν τα μισά από όσα εμείς, τότε να το ξανασκεφτούμε» και απάντησε.

«Δεν μπορούμε να έχουμε την ιστορία της Ferrari, αφού βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα έξι χρόνια και έξι μήνες. Σε τελική ανάλυση τα αποτελέσματα έρχονται στην πίστα. Νομίζω ότι έχουμε κερδίσει το σεβασμό στο pitlane, δεν υποτιμάμε τα επιτεύγματα των αντιπάλων μας, αλλά είμαστε αφοσιωμένοι στο τι συμβαίνει στην πίστα», ανέφερε το αφεντικό της Red Bull, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε.

«Είναι αδύνατο να προβλέψεις τι θα γίνει, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα συνεχίσουμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε τώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα έχουμε τη σταθερότητα», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr