…κάνει ότι μπορεί! Δύο χρόνια περίμενε το κοινό του Σουμάχερ, να τον θαυμάσει σε έναν αγώνα που θύμιζε τα παλιά και έπεσαν να τον φάνε. Ο Γερμανός στην πίστα της Μόντσα ήταν ανταγωνιστικός, γεγονός που μάλλον κακοφάνηκε στο αφεντικό της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, αφού ο Σούμι έγινε κακός μπελάς για τον Χάμιλτον. Ο ισχυρός άνδρας της βρετανικής ομάδας, χαρακτήρισε πολύ σκληρό τον τρόπο οδήγησης του Σουμάχερ, ενώ αναφέρθηκε και στα παράπονα που έκανε ο Χάμιλτον για τις αλλαγές στις γραμμές του Γερμανού.

«Δεν είμαι λιγότερο αμερόληπτο άτομο, αλλά προειδοποιήθηκε δύο φορές και η έξοδος του Χάμιλτον στο γρασίδι ήταν τρομακτική. Ο Λούις παραπονέθηκε αρκετές φορές, αλλά με ήρεμο τρόπο. Η δουλειά του είναι να το κάνει, όταν οι αγωνοδίκες δεν βλέπουν», ήταν τα λόγια του Γουίτμαρς.

Από την πλευρά του το αφεντικό της Mercedes δεν… εντόπισε κάτι το μεμπτό,

«Ο Μίκαελ έκανε έναν φανταστικό αγώνα. Ξέραμε ότι δεν είχαμε γρηγορότερο μονοθέσιο, αλλά είδαμε όσα ξέρουμε για τον Μίκαελ. Η FIA μας παρακολουθούσε και μας ζήτησε να είμαστε πιο προσεκτικοί και ήμασταν. Σε γενικές γραμμές νομίζω πως ήταν ένας υπέροχος αγώνας», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm.gr