Δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα είναι ο Φερνάντο Αλόνσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 και θέλει να παραμείνει εκεί ως το φινάλε της σεζόν. Ο Ισπανός βρίσκεται 112 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Φέτελ και αναγνωρίζει πως πλέον το πρωτάθλημα έχει χαθεί.

«Με 6 αγώνες να απομένουν το πρωτάθλημα φαίνεται αδύνατο - όχι μαθηματικά αλλά δεν είμαστε σε θέση να το διεκδικήσουμε. Έτσι θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε κάθε αγώνα και να δώσουμε μάχη για τη 2η θέση. Πάντα είναι καλύτερο να τερματίζεις 2ος παρά 5ος. Νομίζω μετά την εγκατάλειψη του μαρκ είμαι 2ος έτσι θα προσπαθήσω να παραμείνω εκεί μέχρι τέλους όπως έκανα και πέρυσι», δήλωσε αρχικά και μετά ασχολήθηκε με το επόμενο γκραν πρι στη Σιγκαπούρη:

«Στους αγώνες που απομένουν νομίζω πως η Σιγκαπούρη είναι η καλύτερη για το μονοθέσιό μας - στο Μονακό τα πήγαμε πολύ καλά και τερμάτισα 2ος. Το μονοθέσιο σε εκείνο το κομμάτι της χρονιάς δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό, τώρα λοιπόν που δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο πιστεύω ότι σε ένα circuit δρόμου μπορούμε να αποδώσουμε καλά».

Πηγή: woop.gr