Πιο σίγουρος από ποτέ για τις ικανότητές του παρουσιάστηκε ο Ρούμπενς Μπαρικέλο. Ο Βραζιλιάνος απάντησε με τον δικό του τρόπο στις φήμες περί επιστροφής του Ραϊκόνεν στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, με την ομάδα της Williams, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα από αυτόν. «Δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιος άλλος, συμπεριλαμβανομένου του Κίμι, μπορεί να προσφέρει παραπάνω από μένα. Η ομάδα ξέρει τι μπορώ να κάνω, οι νέοι πιλότοι μπορεί να έχουν περισσότερα χρήματα, αλλά μπορεί στον πρώτο γύρο να τους συμβούν άσχημα πράγματα και τα χρήματα να χαθούν μέσω των ατυχημάτων», ανέφερε ο Μπαρικέλο, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Στο τέλος η Williams ξέρει πόσο ενθουσιασμένος είμαι, ακόμη και αν οδηγώ ένα όχι τόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Ξέρουν πόσα έχω δώσει στην ομάδα και πόσο θέλω να βρίσκομαι μαζί τους και την επόμενη σεζόν. Αλλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα αποφασίσουν», συμπλήρωσε.

Ο Μπαρικέλο, ο οποίος βρίσκεται στην 17η θέση, περνά μία δύσκολη σεζόν, με τη Williams να διανύει τη χειρότερη χρονιά της στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

Πηγή: sport-fm.gr