Απογοητευμένος δηλώνει ο Μαρκ Γουέμπερ που δεν μπόρεσε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο GP της Κορέας. Ο Αυστραλός πιλότος έδωσε μία μεγάλη μάχη με τον Λιούις Χάμιλτον καθ’όλη την διάρκεια που αγώνα, η οποία είχε πολλές εναλλαγές στις θέσεις, αλλά τελικά δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μονοθέσιο του και να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, μένοντας τρίτος.

Οπως δήλωσε, χάρηκε πάρα πολύ για την κατάκτηση του δύτερου συνεχόμενου τίτλου στους κατασκευαστές για την ομάδα του, αλλά ήθελε τη δεύτερη θέση.

«Ηταν η ημέρα της ομάδας σήμερα. Η κατάκτηση του τίτλου στους κατασκευαστές είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Είμαι απογοητευμένος που δεν ήμουν δεύτερος σήμερα. Κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο pitstop και μετά πλασαριστήκαμε σε καλή θέση.

Το αυτοκίνητο ασφάλειας μας μάζεψε όλους μαζί και τότε στο δεύτερο pitstop κάναμε ότι το χειρότερο που μπορούσαμε, αφού δε σταματήσαμε πριν ή μετά, αλλά μαζί», εξηγεί ο Αυστραλός πιλότος που θεωρεί ότι η ταυτόχρονη είσοδος στα πιτς μαζί με τον Χάμιλτον του στοίχισε τη δεύτερη θέση.

Σημειώνει ωστόσο ότι είχε μία καλή μονομαχία αλλά πλέον αναμένει τον επόμενο αγώνα.

Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull που αναζητά φέτος την πρώτη του νίκη, θεωρεί ότι πρέπει να πάνε όλα καλά το τριήμερο του αγώνα για να πανηγυρίσει μία επιτυχία και ελπίζει ότι το GP θα βρεθεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.
πηγή: Naftemporiki.gr