Είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος όλων των εποχών. Με επτά τίτλους στην... πλάτη και άλλον έναν προ των πυλών, λογικό είναι να αποτελεί έναν θρύλο για το WRC. Ο Σεμπάστιαν Λεμπ -περί ου ο λόγος- εξετάζει και την επόμενη μέρα στο άθλημα, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Citroen το 2013. Ο Γάλλος αναβάτης σκέφτεται πολύ σοβαρά την δημιουργία αυτοκινήτου "Σεμπάστιαν Λεμπ" μαζί με τον συνάδελφο, συνεργάτη και φίλο του, Ντομίνικ Χάιντς. Με τον άνθρωπο δηλαδή που τον βοηθήσε να "χτίσει" όλη αυτή την καριέρα.

Ο Λεμπ έχει πάρει μέρος και σε άλλους αγώνες πέρα από τα Ράλι, όπως είναι ο 24ωρος αγώνας του Λε Μαν το 2005 και το 2006, αλλά και σε άλλα σπουδαία events σε Γαλλία και Ισπανία. Επομένως, έχει συλλέξει πολλές εμπειρίες και μπορεί να προχωρήσει με ασφαλή τρόπο στην "επόμενη μέρα".

"Έχω μερικές εμπειρίες σε διαφορετικά αθλητικά γεγονότα από τον χώρο των μηχανοκίνητων αθλημάτων και μου άρεσαν πολύ, καθώς βέβαια και η ατμόσφαιρα γύρω από αυτά", είπε μεταξύ άλλων ο Λεμπ, ο οποίος στην Ισπανία έφτασε τις 67 νίκες στην καριέρα του στο WRC.

"Ελπίζουμε μια ομάδα να είμαστε στο grid με τη δική μας ομάδα. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σωστό πρότζεκτ και να προχωρήσουμε βήμα-βήμα", συνέχισε ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής.
Να τονιστεί ότι ο Λεμπ σκοπεύει να αγωνίζεται του χρόνου στο Le Mans Series και στο Porsche Cup στην Γαλλία.


Πηγή: woop.gr