Στον δικό της ρυθμό συνέχισε να κινείται η Repsol Honda. Οι Ντάνι Πεδρόσα και Κέισι Στόνερ «πέταγαν» και την δεύτερη ημέρα δοκιμών όπου ολοκληρώθηκε στη Βαλένθια, καθώς ήταν οι μόνοι που έκαναν χρόνο κάτω από το 1:32.000.

Ο Ισπανός αναβάτης ήταν εκείνος που πραγματοποίησε τον ταχύτερο γύρο με 1:31.807, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Moto GP βρέθηκε πίσω του.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Αυστραλός «έφαγε» αρκετή ώρα αξιολογώντας τα νέα ελαστικά της Bridgestone.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ενόψει του 2012 και φυσικά οι προσδοκίες που γεννιούνται είναι υψηλές από τώρα.

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Μπεν Σπίς με την εργοστασιακή Yamaha M1 1000cc και ήρθε 3ος , ενώ πολύ γρήγορα κινήθηκε επίσης ο Καλ Κράτσλοου που πήρε την τέταρτη θέση.

Πολύ δουλειά έχουν ρίξει οι Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Βαλεντίνο Ρόσι, οι οποίοι συμπλήρωσαν την εξάδα. Οι Κάρελ Άμπραχαμ και Έκτορ Μπαρμπέρα οι οποίοι βρέθηκαν πίσω από τον «γιατρό», βοήθησαν τον τελευταίο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Αλβάρο Μπαουτίστα «αποχαιρέτησε» τη Rizla Suzuki και έκανε πολλούς γύρους την Τετάρτη (10/11) με την νέα του ομάδα του Gresini. Πραγματοποίησε, μάλιστα κάποιους καλούς γύρους και πήρε την 9η θέση.

Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Στέφαν Μπραντλ ο οποίος για δεύτερη ημέρα οδήγησε την LCR Honda.

 

 

Πηγή: woop.gr