Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Ray, ενός ιδιαίτερου μίνι μοντέλου, το οποίο –εκτός απροόπτου- προορίζεται για την κορεάτικη αγορά. Η κορεάτικη εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τις δύο πρώτες εικόνες και ελάχιστες πληροφορίες για το νέο μίνι μοντέλο που ετοιμάζει για την εγχώρια αγορά. Το όνομα αυτού είναι Ray και αποτελεί ένα πεντάθυρο μοντέλο, το οποίο εντάσσεται στη μίνι κατηγορία (A-segment). Δίχως αμφιβολία, κυρίαρχο χαρακτηριστικό του νέου πονήματος των Κορεατών αποτελεί η απόλυτα τετράγωνη αισθητική του.

Στο εμπρόσθιο μέρος, η μάσκα μαρτυρά αμέσως της καταγωγή του μοντέλου. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του οχήματος είναι η πλευρική συρόμενη πίσω πόρτα. Αυτή βρίσκεται από την πλευρά του συνοδηγού και επιτρέπει πιο εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό, ειδικά σε στενές θέσεις στάθμευσης. Η Kia υπόσχεται ένα ευμετάβλητο εσωτερικό, το οποίο θα προσφέρει άνετους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Η κορεάτικη εταιρεία δεν έδωσε πληροφορίες γύρω από τα μηχανικά σύνολα που εξοπλίζουν το νέο της μοντέλο, ενώ δε διευκρίνισε ούτε αν είναι στις προθέσεις της να το εξάγει από τη χώρα.

Πηγή: autotriti.gr