Όλα είναι ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του Κίμι Ράικονεν στο WRC, με τον Μίκο Χίρβονεν να λέει πως ελπίζει να συνεχίσει. Τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει αναφορικά με το μέλλον του Κίμι Ράικονεν στo WRC, κάτι άλλωστε που επισήμανε και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του πριν τον αγώνα της Μ. Βρετανίας (Ουαλία).

Ο μέτοχος της Williams, Τότο Γουόλφ, έχει παραδεχτεί ότι η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να επιστρέψει στην Formula 1 και τα ιταλικά ΜΜΕ το έχουν σίγουρο. Ο ίδιος όμως κρατάει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Συγκεντρώνομαι σε αυτόν τον αγώνα. Το τι θα συμβεί στο μέλλον είναι ακόμα ένα ανοιχτό ζήτημα», έγραψε ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1 του 2007, με τον συμπατριώτη του, Μίκο Χίρβονεν, να ελπίζει να παραμείνει στo WRC.

«Ελπίζω να συνεχίσει. Δυο χρόνια δεν είναι αρκετά να αποκτήσεις εμπειρία από τις αναγνωριστικές δοκιμές. Έκανε πρόοδο, εντάξει στους τελευταίους αγώνες δεν ήταν τόσο καλός, αλλά ελπίζω να συνεχίσει. Θα είναι καλό για το Ράλι», δήλωσε ο οδηγός της Ford, που αναμένεται να "μετακομίσει" στη Citroen.


Πηγή: woop.gr