Οι Χέικι Κοβαλάινεν και Γιάρνο Τρούλι θα παραμείνουν στην ομάδα για την εκπροσωπήσουν στις πίστες την επόμενη χρονιά. Την παραμονή των δύο οδηγών επιβεβαίωσε το «αφεντικό» της Caterham, Τόνι Φερνάντες, διαλύοντας έτσι οποιεσδήποτε φήμες κυκλοφορούσαν περί αντικατάστασής τους, ιδίως το Κοβαλάινεν, που ακουγόταν για αρκετές ομάδες και ιδίως τη Renault που αναζητά οδηγούς.

Σε ό,τι αφορά στον Τρούλι δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ιταλός ίσως να μην ήταν του χρόνου στην ομάδα με πιο πιθανό αντικαταστάτη του ένας εκ των Ντανιέλ Ρικιάρντο και Ζαν-Ερίκ Βερνιέ, δύο πιλότους που είναι αγαπημένα παιδιά της Red Bull. Ειδικότερα, ο Τόνι Φερνάντες φερόταν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αυστριακή ομάδα.

Ο Φερνάντες θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση λέγοντας ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε ένα συμβόλαιο και ο Τρούλι θα τρέξει» ενώ για τον Κοβαλάινεν διεμήνυσε ότι θα τον κρατήσει πάση θυσία.

Τόσο ο Φινλαδός όσο και ο Ιταλός φέτος δεν μπόρεσαν να προσφέρουν κάποιους βαθμούς στην ομάδα, αλλά ο Φερνάντες δηλώνει ευχαριστημένος αφού η Marussia διασφάλισε την δέκατη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών και έτσι θα δει τον προϋπολογισμό της να αυξάνεται στα 28 εκατ. δολάρια.

Πηγή: naftemporiki.gr