Η γαλλική εταιρεία έφτιαξε μια μοναδική έκδοση του Megane CC, κάνοντας χρήση του ονόματος «Floride», από το ομώνυμο sports car της δεκαετίας του 1960. Το ντεμπούτο αναμένεται στην έκθεση των Βρυξελών τον Ιανουάριο. Η Renault χρησιμοποιεί το όνομα από το σπορ μοντέλο Floride της δεκαετίας του 1960 για τη νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Mégane Coupé-Cabriolet, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στις 10 Ιανουαρίου στην έκθεση των Βρυξελών.

Στη Γαλλία, το Mégane CC Floride θα διατίθεται αποκλειστικά σε ένα μπεζ παστέλ χρώμα, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη θα υπάρχει και η επιλογή του κόκκινου χρώματος. Οι 17άρες ζάντες με το σχέδιο σε σχήμα διαμαντιού είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με λογότυπα Floride στα εμπρόσθια φτερά.

Στο εσωτερικό επικρατούν οι δερμάτινες επενδύσεις σε μπεζ και κόκκινο χρώμα. Το λογότυπο Floride απαντάται στο ταμπλό, ενώ στον επιλογέα ταχυτήτων και στα πατάκια υπάρχει το γράμμα «f». Τέλος, μια αριθμημένη πλακέτα στην κεντρική κονσόλα, ολοκληρώνει τις αλλαγές της ειδικής αυτής έκδοσης.

Το Mégane CC Floride θα διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα πετρελαίου των 130 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο. Οι τιμές του στη Γαλλία ξεκινάνε από τις 33.100 ευρώ.


Πηγή: autotriti.gr