Σίγουρος για την επιτυχία του με το μονοθέσιο της Ferrari είναι ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός οδηγός είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον και τόνισε πως αργά ή γρήγορα, θα στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής:

"Δεν το σκέφτομαι και τόσο. Ξέρω ότι θα μπορούσα να έχω περισσότερα πρωταθλήματα αλλά δεν μπορείς να πας μπροστά αν κοιτάς το παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξεις το μέλλον αλλά και το παρόν.

Είμαι αισιόδοξος πως το πρωτάθλημα θα έρθει αργά ή γρήγορα, γιατί είμαι στην τέλεια ομάδα για να το κατακτήσω. Έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος.

Ευτυχώς όχι πολλά χρόνια, καθώς είμαι 30, και δεν ξέρω για πόσα χρόνια θα είμαι εδώ. Αλλά τώρα είμαι στο ζενίθ της καριέρας μου, και στην καλύτερη ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για το αν θα έρθουν τα πρωταθλήματα.

Τώρα είμαι πολύ πιο ολοκλήρωμένος οδηγός. Μπορεί σε ένα γύρο ή σε μια κατάσταση μέσα στονμ αγώνα να μην έχω αλλάξει πολύ, αλλά σε στην εκκίνηση, στο πως προσεγγίζω τα πιτ στοπ, και σε ψυχολογική προετοιμασία ήμουν πολύ πιο αδύναμος το 2005 και το 2006" ήταν τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος θα παλέψει για τον τίτλο την ερχόμενη σεζόν.

Πηγή: woop.gr