Το συμβόλαιο του Lewis Hamilton λήγει το 2012 και από τώρα υπάρχουν συζητήσεις σχετικά με ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο ο Βρετανός δεν βιάζεται ιδιαίτερα. Κατά ένα αξιοπερίεργο λόγο, ο Lewis Hamilton δεν βιάζεται ιδιαίτερα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, με τη βοήθεια του Ron Dennis φυσικά. Η στάση αυτή του Βρετανού μας προκαλεί την περιέργειά μας, αφού έχουμε συνηθίσει τον Lewis ως έναν οδηγό γρήγορο και βιαστικό στις κινήσεις του. Όπως και να έχει, ο πρωταθλητής του 2008, νιώθει αρκετά σίγουρος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του μετά το 2012.

Επίσης, ο Hamilton είπε ότι έχει μιλήσει με τον Martin Whitmarsh για το θέμα της ανανέωσης, αλλά θα πούμε περισσότερα όταν έρθει εκείνη η ώρα. Συνέχισε λέγοντας ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα και πιστεύει ότι δε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη δέσμευσή του με την ομάδα της McLaren.

Τέλος, ο Βρετανός είχε τη χειρότερη σεζόν φέτος και επικεντρώνεται πλέον στη νέα σεζόν, δουλεύοντας σκληρά για να πετύχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.


Πηγή: autotriti.gr