Την έναρξη ενός ιδρύματος το οποίο θα είναι μη κερδοσκοπικό, και θα βοηθά όσους ανθρώπους βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ανακοίνωσε ο πατέρας του Μάρκο Σιμοντσέλι, Πάολο. Ο γονιός του αδικοχαμένου οδηγού, βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί από το "χτύπημα" που υπέστη από τον θάνατο του παιδιού του, και χρησιμοποιώντας το όνομά του, ιδρύει την οργάνωση αυτή, με σκοπό να ενισχύσει όλους όσους έχουν ανάγκη βοήθεια:

"Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ήδη υπάρχει θετική ενέργεια τυπική για τον Marco καθώς ο ίδιος έδινε ενέργεια στους ανθρώπους τριγύρω του.

Αυτό τον έκανε ιδιαίτερο. Το ίδρυμα θα συμβάλει με τους πόρους του σε όσους περνάνε χειρότερες στιγμές από εμάς.

Είναι δύσκολο να πω που και πότε θα κάνουμε φιλανθρωπικές κινήσεις καθώς δεν μπορώ ακόμα να είμαι σίγουρος για το τι θα έχουμε στη διάθεσή μας στο μέλλον. Ένα είναι σίγουρο, θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ όλο αυτό σαν καλός πατέρας".

Πέρα από την οικογένεια του Μάρκο, η οποία θα συμβάλλει στο έργο, βοήθεια θα προσφέρουν και ο δημοσιογράφος Πάολο Μπελτράμι, όπως και ο μάνατζερ του Sic.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 20 Ιανουαρίου του νέου έτους, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας η οποία ήδη βρίσκεται στον "αέρα" www.MarcoSimoncelliFondazione.it.

Πηγή: woop.gr