Οι Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον δεν προδίδουν την αυστηρή τους δίαιτα ούτε την εορταστική περίοδο. Διαβάστε με τι τρέφονται οι δύο πιλότοι της McLaren. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου. Ακόμη και την ημέρα των Χριστουγέννων τηρώ τη δίαιτα μου. Ένα smoothie με πρωτεΐνες και σταφίδες για πρωινό. Είναι πραγματικά άθλιο και απλά λιώνω τα υλικά στο shoothie. Κάθομαι στο τραπέζι και βλέπω τους άλλους να τρώνε pancakes, βάφλες και αυγά με μπέικον. Εγώ πεθαίνω από την πείνα. Είναι τιμωρία για μένα. Αν μπορούσα να φάω αυτό που ήθελα θα ήταν ένα σάντουιτς με μπέικον. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό".

Και προσέθεσε: "Το γεύμα μου θα είναι φασόλια με σάλτα και καστανό ρύζι, ενώ για δείπνο μπορεί να φάω λίγο ψάρι ή κοτόπουλο". Από την πλευρά του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 είπε:

"Η ομάδα θέλει να είμαι ελαφρύτερος. Έτσι δεν μπορώ να φάω υδατάνθρακες, εκτός κι αν γυμνάζομαι πολύ. Για πρωινό θα πάρω πρωτεΐνες, δηλαδή αβγά. Κάθε πρωί. Ήμουν αρκετά βαρύς πέρυσι το χειμώνα και έτσι οι ειδικοί που επισκέφθηκα, μου έδωσαν μια δίαιτα που με σόκαρε. Αβγά και μπριζόλα για πρωινό, δίχως όμως υδατάνθρακες. Μπορώ να φάω υδατάνθρακες σε ένα γεύμα τύπου καστανό ρύζι ή γλυκοπατάτες. Έχασα 4% λίπος σε τρεις εβδομάδες και δεν μπορώ να σταματήσω τώρα".

Πηγή: contra.gr