Ο πολυαναμενόμενος μεγαλύτερος αδελφός του επιτυχημένου μεσαίου Versys 650, το νέο Versys 1000, το οποίο είναι η μόνη Dual Purpose μοτοσυκλέτα με τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα, σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση οδήγησης στη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία διαδρομών. 

Είτε οδηγείτε μόνος, είτε με συνεπιβάτη, μέχρι το περίπτερο ή μέχρι την άκρη του κόσμου, ο μοναδικός συνδυασμός της εξαιρετικής απόκρισης του, ρυθμισμένου για ευελιξία, τετρακύλινδρου εν σειρά κινητήρα με το άκαμπτο πλαίσιο και τη δυναμική λειτουργία της ανάρτησης θα προσθέσει ένα μόνιμο χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό σας. Με το Versys 1000, η Kawasaki επεκτείνει την υπόσχεση της κίνησης σε κάθε διαδρομή, στην κατηγορία των 1000cc.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Οι μεγάλες διαδρομές των αναρτήσεων εμπρός και πίσω σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ρυθμίσεις επιτρέπουν στους αναβάτες να απολαύσουν σπορ οδήγηση σε μία μεγάλη ποικιλία διαδρομών και συνθηκών.

Η όρθια και πολύ άνετη θέση οδήγησης προσφέρει υψηλό επίπεδο ελέγχου με αίσθημα ασφάλειας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σπορ οδική συμπεριφορά με το άκαμπτο και πανάλαφρο αλουμινένιο πλαίσιο διπλών δοκών.

Τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 1.043κ.εκ. που προσφέρει άφθονη ισχύ σε όλη την κλίμακα των στροφών. Μέγιστη Ιπποδύναμη 118PS/9.000rpm, Μέγιστη Ροπή 102Nm/7.700rpm
Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας.

Λειτουργικό και ανθεκτικό αμάξωμα που προσφέρει υψηλή προστασία από τον αέρα.

Χωρητικότητα καυσίμου 21lt που εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία.
Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης KTRC (Kawasaki TRaction Control) – 3 επιλογές λειτουργίας που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος συνθηκών.
Επιλογή Επιπέδου Ισχύος – 2 επιλογές Χαρτογράφησης: Πλήρης Ισχύς + Χαμηλή Ισχύς (~ 75%).
Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα ABS της Bosch τελευταίας τεχνολογίας, που προσφέρει ασφαλές φρενάρισμα χωρίς να κουράζει.
Ανθεκτικό οπίσθιο πλαίσιο σχεδιασμένο για μεγάλα φορτία.
Σχέσεις κιβωτίου επιλεγμένες να ανταποκρίνονται σε μεγάλο εύρος οδηγικών συνθηκών.
Τροχοί 17”, ιδανικοί για σπορ οδήγηση.
Πλήθος Γνήσιων Αξεσουάρ Kawasaki.


Πηγή: skai.gr