Στο... κρεβάτι του πόνου ξανά ο Νίκι Χέιντεν ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στη Βαλένθια είχε ξανά ατύχημα, το οποίο είχε σαν συνέπεια να σπάσει τον ώμο του. Ο Αμερικανός της Ducati είχε ξεκινήσει να προετοιμάζεται στην πατρίδα του, αλλά στην πρώτη του προπόνηση μετά το ατύχημα στη Βαλένθια είχε ακόμη μια πτώση, από σύγκρουση με άλλο αναβάτη, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει τον ώμο του και δύο πλευρά.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Χέιντεν θα υποβληθεί σε επέμβαση - γεγονός που ίσως τον αναγκάσει να χάσει τις δοκιμές της Σεπάνγκ στα τέλη του άλλου μήνα..

Στην επίσημη ανακοίνωση της Ducati ο Νίκι Χέιντεν είπε:

«Προφανώς οι τραυματισμοί δεν είναι ποτέ καλό πράγμα. Αλλά είναι κομμάτι των αγώνων μοτοσικλέτας. Όπως στη Βαλένθια, ήταν τρομακτικό το ατύχημα. Είχα αρχίσει ξανά τις προπονήσεις, όπως κάνω το χειμώνα, σε μια ιδιωτική πίστα κοντά στο σπίτι μου. Βρέθηκα πίσω από έναν άλλο αναβάτη και προσπάθησε να φύγει από μπροστά μου.

Δεν πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά βρήκε στην μπροστινή μου ρόδα και έπεσα. Προσγειώθηκα άσχημα στον αριστερό μου ώμο και αυτό ήταν αρκετό. Είναι απογοητευτικό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι εκτός από το να θεραπευτώ γρήγορα. Όπως και να έχει, αυτό δεν αλλάζει τις προσδοκίες μου για το 2012, το οποίο είναι πλέον πολύ κοντά».

Πηγή: woop.gr
TAGS