Ο Κίμι Ραϊκόνεν δείχνει να μην πτοείται από τις κριτικές για την επιστροφή του στη Formula1, καθώς δήλωσε πως κάποιες φορές ακούς ανοησίες και άλλες ωραία πράγματα. Όταν ανακοινώθηκε η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στην ενεργό δράση, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον... φάνε και να τον κριτικάρουν ότι έκανε λάθος που επέστρεψε. Στα τέλη του 2011 ήταν σειρά του Κίμι Ραϊκόνεν να τα... ακούσει από αρκετούς, όταν ανακοινώθηκε από τη Renault, που σήμαινε την επιστροφή του στη Formula1, έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας στο WRC.

Ωστόσο, ο Φινλανδός έχει δείξει από την αρχή ότι δεν πτοείται από τις κριτικές, κάτι που έκανε και τώρα. Σε δηλώσεις του τόνισε πως κάποιες φορές ακούς ανοησίες και κάποιες άλλες ωραία πράγματα. «Υπήρξε πολύ θόρυβος για την επιστροφή μου και πάρα πολλές φήμες. Αλλά αυτό δεν με επηρεάζει. Κάποιες φορές ακούς ανοησίες, ενώ άλλες ωραία πράγματα. Ποτέ δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, κάνω αυτό που μου αρέσει.

Το σημαντικό είναι ότι επιστρέφω και έχω μία πολύ καλή ευκαιρία, συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη φορά που θα μπω σε μονοθέσιο κανονικά, με κράνος, από το 2009. Νιώθω λίγο περίεργα, το κόκπιτ φαίνεται να είναι μικρό, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι ακριβώς όπως και στο παρελθόν, λίγο περίεργα στην αρχή, αλλά η προσαρμογή είναι εύκολη», ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007.

Πηγή: gazzetta.gr