Περισσότερα νέα στοιχεία σχετικά με την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά δημοσίευσε η smart για το πρωτότυπο μικρό pickup όχημα, For-Us, που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ. Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες αποκάλυψε η smart σχετικά με το πρωτότυπό της, το smart For-Us. Το μικρό γερμανικό μοντέλο κάνει το ντεμπούτο του στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ένα μήνα σχεδόν μετά από τα πρώτα σχέδια που είχαν διαρρεύσει.

Η θυγατρική της Mercedes τολμά για μία ακόμα φορά να επενδύσει σε ένα εντελώς νέο προϊόν το οποίο θα αποτελέσει την απαρχή μιας καινούριας κατηγορίας για την παγκόσμια αγορά αυτοκίνητου. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για concept που η ίδια η smart ονομάζει urban pickup, δηλαδή pickup για την πόλη αποκαλώντας το ταυτόχρονα και Rule Braker (σημαίνει Αυτός που σπάει τους κανόνες) μαρτυρά πως δεν πρόκειται για κάτι το συνηθισμένο.

Οι διαστάσεις του pickup είναι 3547 Χ 1506 Χ 1701 χλστ. για μήκος, πλάτος και ύψος αντίστοιχα. Το smart For-Us εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 75 ίππων και 130 Nm, όμοιος με εκείνο του fortwo electric drive. Τέλος, η μέγιστη ταχύτητα υπερβαίνει τα 120 χλμ./ώρα και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 17,6 kWh.


Πηγή: autotriti.gr