Εκ νέου τραυματίστηκε ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, καθώς τα ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κάνουν λόγο πως έπεσε κι έσπασε το πόδι του! Πάνω που είχε ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασής του, με στόχο την επιστροφή του στη δράση μέσα στο 2012, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα φαίνεται ότι δε θα τρέξει ούτε φέτος.

Συγκεκριμένα, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ιταλίας αναφέρουν πως ο Πολωνός γλίστρησε σε δρόμο που είχε πιάσει πάγο κοντά στο σπίτι του στην Πιετρασάντα, με συνέπεια να σπάσει το πόδι του.

Συνεπώς, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο και τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι άνοιξε το κάταγμα που είχε υποστεί στη δεξιά του κνήμη, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα Ράλι.

Ο πρώην πιλότος της Renault απαίτησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πιέτρα Λιγκούρε, όπου είχε νοσηλευτεί το 2011, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς, οι οποίοι επέβλεπαν την κατάστασή του σε καθημερινή βάση.

Έτσι, φαίνεται πως η ατυχία έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα του Κούμπιτσα και ούτε στη Ferrari θα μπορέσει να πάει το 2013, καθώς το όνομά του έχει ακουστεί για τη Scuderia, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να συνέλθει από τους τραυματισμούς του.

Πηγή: Gazzetta.gr