Πραγματικά άτυχος ο Τζον Χόπκινς! Ο Αγγλοαμερικάνος αναβάτης οδηγήθηκε στην απόφαση να ακρωτηριάσει τον παράμεσο του δεξιού χεριού του (σ.σ. το δάχτυλο που φοράμε τη βέρα). Ο Χόπκινς τραυματίστηκε τον περασμένο Αύγουστο στις ελεύθερες δοκιμές του τσέχικου Grand Prix σε μια guest εμφάνιση στο MotoGP με την ομάδα της Suzuki.
 
Έκτοτε ο πρώην αναβάτης της Kawasaki που θα συνεχίσει την καριέρα του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike με τη Suzuki, υποβλήθηκε σε έξι χειρουργικές επεμβάσεις και ακολούθησε θεραπεία εδώ και μήνες, ωστόσο το δάχτυλο του δεν κατάφερε να ανακτήσει τη λειτουργία του.
 
Διέδωσε τα νέα μέσω του Twitter, "κολλώντας" και μια φωτογραφία: "Λοιπόν μετά από έξι επεμβάσεις και έξοδα χιλιάδων δολαρίων για θεραπείες, είναι κρίμα που φτάσαμε εδώ. Τα καλά νέα είναι πως αισθάνομαι καλύτερα από ότι ένιωθα όλους αυτούς τους μήνες και θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο Φίλιπ Άιλαντ (σ.σ. στις 26/2)! Δεν χάθηκε το κίνητρο μου".
 
Ο Χόπκινς είναι ιδιαίτερα άτυχος. Σε μια ακόμα "μεθυσμένη" βραδιά (σ.σ. ήταν αλκοολικός, ωστόσο είναι "καθαρός" τα τελευταία δύο χρόνια) έβαλε φωτιά στον εαυτό του, προκαλώντας όχι σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο του!

Πηγή: sport24.gr
TAGS