Ο Χόρχε Λορένθο και ο Μπεν Σπις, βρέθηκαν στην Τζακάρτα της Ινδονησίας σήμερα το πρωί, και δίδαξαν σε νέους, φιλόδοξους και ανερχόμενους αναβάτες, κάποια από τα μυστικά της οδηγήσης. Το δίδυμο της Yamaha Factory Racing μοιράστηκε με τους νεαρούς θαυμαστές του, μερική από τη γνώση τους πάνω στις μοτοσυκλέτες, και έδειξαν στα παιδιά πως να παίρνουν θέση, να πλαγιοκοπούν και να προσπερνούν στο οδόστρωμα, με τους μαθητές να δείχνουν ξετρελαμένοι!

Στη συνέχεια και οι δύο αναβάτες επισκέφτηκαν ορισμένους dealers της Yamaha, ωστόσο ο Σπις δεν πρόλαβε να τους δει όλους.
Ο Χόρχε Λορένθο μετά το φινάλε της ομιλίας του δήλωσε: «Ήταν χαρά μου να συναντήσω τους νέους Ινδονήσιους αναβάτες του μέλλοντος. Πιστεύω ότι με καλούς δασκάλους, μπορούν να γίνουν επαγγελματίες οδηγοί σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ήταν σημαντκό για εμάς να δούμε όλους τους dealers εδώ στην Ινδονησία το απόγευμα να πουλούν τις Yamaha. Ελπίζω βοηθήσαμε να πάρουν το κίνητρο για επιτυχία μέσα στο 2012».

Από την πλευρά του, ο Μπεν Σπις στάθηκε στη «ζεστασιά» του ινδονησιακού λαού λέγοντας: «Ήταν πολύ ωραίο να έρθουμε εδώ και να συναντήσουμε τους Ινδονήσιους. Ήταν τόσο "ζεστοί" και τόσο φιλόξενοι με μένα. Λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα να δω όλους τους dealers το απόγευμα.

Πρέπει να αναχωρήσω για το Μπαλί τώρα για να ξεκουραστώ αλλά ήδη ανυπομονώ να έρθω ξανά και να τους δω όλους».

Πηγή: woop.gr