current views are: 5

15 Ιανουαρίου 2019
Δημοσίευση05:06

Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να περάσει

Είναι προκλητική και απαράδεκτη η επιμονή και η στάση του κ.Τσίπρα να θεωρεί ότι η συμφωνία αυτή είναι προς το εθνικό συμφέρον της χώρας!

Δημοσίευση 05:06’
αρθρο-newpost

Είναι προκλητική και απαράδεκτη η επιμονή και η στάση του κ.Τσίπρα να θεωρεί ότι η συμφωνία αυτή είναι προς το εθνικό συμφέρον της χώρας!

Αν ρωτούσαμε σήμερα με ένα δημοψήφισμα τον ελληνικό λαό για το θέμα των Πρεσπών, θα διαπιστώναμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων (ένα σαρωτικό 85%) είναι κατά της αντεθνικής και ανθελληνικής αυτής συμφωνίας.

Το ανοσιούργημα αυτό που συντελείται καιρό τώρα, αρχής γενομένης, με τη συμφωνία των Πρεσπών, τείνει να ολοκληρωθεί με την ψήφιση από τη Βουλή αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που θα «λάβει» η κυβέρνηση. Και τότε θα είναι πολύ αργά.

Είναι προκλητική και απαράδεκτη η επιμονή και η στάση του κ.Τσίπρα να θεωρεί και να διακηρύττει με κάθε ευκαιρία, ότι η συμφωνία αυτή είναι προς το εθνικό συμφέρον της χώρας!

Μάλιστα κομπάζει προς πάσα κατεύθυνση , ότι το επικίνδυνο αυτό μόρφωμα θα περάσει και θα ψηφισθεί με άνεση , από τη Βουλή των Ελλήνων διότι διαθέτει τις απαιτούμενες ψήφους. Το λάκισμα του Πάνου Καμμένου όπως αποδεικνύεται είναι τεχνητό.

Εκτός από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που για χίλιους λόγους δεν θέλουν να χάσουν την έδρα τους και να δαπανήσουν όλο τον χρόνο της θητείας που τους απομένει, υπάρχουν σίγουρα κάποιοι πρόθυμοι από τους ΑΝΕΛ και από το ΠΟΤΑΜΙ που θα συνδράμουν τον κ. Τσίπρα για τους ίδιους λόγους. Ο όρος του «Εφιάλτη» ξεπήδησε μέσα από τη δική μας ιστορία. Και Εφιάλτες πάντα ευρίσκονται πρόθυμοι γιατί δεν λείπουν από τη ζωή οι ασυνείδητοι, οι αδίστακτοι και οι καιροσκόποι.

Για ποιά Μακεδονία μιλάμε τώρα; Εμείς θα τη σώσουμε; Έτσι σκέφτονται συνήθως, όλοι ,αυτοί οι ελλιποβαρείς πνευματικά και ηθικά άνθρωποι!

Μετά τις γνωστές μνημονιακές εξαπατήσεις του λαού ήλθε να προστεθεί, η νέα αναισχυντία της κυβέρνησης: να παρουσιάζεται ως μέγα εθνικό κατόρθωμα, η πραξικοπηματική υπογραφή της, επικίνδυνης, για την Ελλάδα συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία συνιστά όχι απλά μία εθνική μειοδοσία.

Σε λίγα χρόνια θα διαπιστώσουμε ότι δεν επρόκειτο για έγκλημα, αλλά για μέγα λάθος εις βάρος του λαού και των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας!

Ο κ.Τσίπρας δεν είχε ουδεμία εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση από το λαό για την υπογραφή αυτής, της συμφωνίας. Ό,τι διαπράττει είναι για να φανεί αρεστός και συνεργάσιμος σε αυτούς που θέλουν να δώσουν δύναμη σε ένα κράτος- μαϊμού που θα ,είναι πάντα πρόθυμο να βάλει σε μπελάδες τη γειτονιά μας.

Αυτή τη στιγμή, καταπατώνται οι δημοκρατικοί θεσμοί της χώρας για να εξυπηρετηθούν, τα συμφέροντα της Αμερικής, του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας, εις βάρος των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας.

Η Ελλάδα έφθασε στην εξωφρενική, κατάσταση να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες ,με αιτιολογικό την υποκριτική υποψία (χωρίς αποδείξεις) ότι δήθεν ανακατεύτηκαν στη υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ δέχθηκε ευχαρίστως και εξακολουθεί να δέχεται- κατ´επανάληψη μάλιστα-, τις παρεμβάσεις και επεμβάσεις ,παραγόντων της Αμερικής και της Γερμανίας για να περάσει η εν λόγω καταστρεπτική, της εδαφικής ακεραιότητας, του Ελληνικού Κράτους και της ιστορίας του έθνους μας, συμφωνία. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ήλθε η κ. Μέρκελ για να διαπιστώσει ότι το project πάει καλά!

Αν έκανε δημοψήφισμα θα έπαιρνε την κατάλληλη απάντηση από το λαό μας. Αλλά ουδείς το τολμά.

Στο μεταξύ, τα Σκόπια, ξεπερνώντας τα όρια, έχουν ακυρώσει στην πράξη, τη συμφωνία, χρησιμοποιώντας, επισήμως την ονομασία «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», εκτός των πλαισίων της συμφωνίας. Το Βόρεια το ξεχνούν ή το παραλείπουν σκοπίμως!

Επαναλαμβάνω και τώρα, ως έγραψα και άλλοτε: για να νοιώθουμε, το σημερινό οικτρό κατάντημα της Ελλάδος, αρκεί να σκεφθούμε, ότι ο πρωθυπουργός αυτής της ένδοξης, ηρωοτόκου και αγιοτόκου χώρας, πιστός στην ιδεοληψία του, δεν αντιστέκεται και τα δίνει όλα.

Ο κ.Τσίπρας ως ακραιφνής διεθνιστής, αδιαφορεί για τα ,εκατομμύρια των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο , οι οποίοι ανησυχούν, διαμαρτύρονται και αγωνίζονται υπέρ της Πατρίδος και δεν θέλουν να χαρίσουν «αβρόχοις ποσίν» το όνομα της Μακεδονίας μας!

Δεν είναι ακραίοι, εθνικιστές και πατριδοκάπηλοι όλοι αυτοί! Έλληνες πατριώτες είναι!

Αλλά για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν ευθύνεται μόνο ο κ. Τσίπρας. Για να καταφέρει αυτό που ήθελε βρήκε πρόθυμους να τον βοηθήσουν.

Έχουν τεράστιες ευθύνες όλοι: από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο έως τον τελευταίο ενδοτικό που θα αφήσει να συντελεστεί αυτή η προδοτική για την χώρα μας πράξη.

Ρίχνω εδώ την ιδέα να δημιουργηθεί ένα πανελλήνιο υπερκομματικό κίνημα που θα πρωτοστατήσει για να καταγράψει τα ονόματα όλων αυτών των ανθρώπων που συμπράττουν σε αυτό το εθνικό έγκλημα.

Όσοι μάλιστα βουλευτές (από όλα τα κόμματα) τολμήσουν να ψηφίσουν την βάρβαρη και απαράδεκτη ,συμφωνία των Πρεσπών δεν θα πρέπει να εισέλθουν ξανά στη Βουλή. Είναι το μόνο μας όπλο!