Το σήμα με την μεγαλύτερη εγγύηση, trade mark με ιστορία, πίσω του, πάνω από εξήντα  χρόνια. Δεν μπορείς να μην το αναγνωρίσεις. Η αξιοπιστία βρίσκεται ακριβώς σ αυτήν την επένδυση, του logo, της εταιρείας. Σε λίγο κλείνουμε “έναν αιώνα” στις υπηρεσίες σας, λένε οι δυνατές μάρκες. Για να αποδείξουν στους αγοραστές,  ότι δεν έκαναν λάθος στις επιλογές τους. Στην διαδρομή. Σας "προτείνουμε" ποιότητα και σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας. 

Στην Ελλάδα ανακαλύπτεις, ότι η σταθερότητα, είναι το μεγαλύτερο προσόν των Eλλήνων. Είναι δώρο. Και άσε το διεθνές τοπίο, που λέει τα χειρότερα. Περί αστάθειας πολιτικής και μεγάλης ανακατωσούρας. Από την άλλη θα μου πεις  Προτιμούσες τι; Τον Ευάγγελο; Βαρύς ρε παιδί μου. Δυσκίνητος με τα μοντέρνα μέσα και δεδομένα. Και μην ακούσω κακοήθειες του τύπου, αυτοί που ψήφισαν έβγαζαν μέσο όρο τα 67. 

Αυτό δείχνει και το επίπεδο ενημέρωσης, της τρίτης ηλικίας. Και όχι την διαδικτυακή καμπάνια που ισχυρίζονται κάποιοι. Ότι έκανε ο Κυριάκος. Βασικά δεν έχω λόγο. Παρά μόνο ως θεατής. Υποθέτω ότι αφορούσε τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Οι οποίοι παρεπιπτόντως, σηκώθηκαν από το κρεβάτι τους μια συννεφιασμένη Κυριακή για να τρέξουν ομαδικά να σώσουν την χώρα, από την άλλη βερσιόν της. 

Αυτή του Τσίπρα και (δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ ξανά τον όρο αριστερά) και του Βαγγέλη. Με την του Κυριάκου. Εμένα  το μόνο που με απασχόλησε σ αυτήν την αναμέτρηση, ήταν το νέο προφίλ του κόμματος. Ανεξάρτητα από τους υποψήφιους. Με την έννοια ποιός από τους δύο, θα φέρει την ανανέωση στα εσωτερικά. Και κατά συνέπεια στη Βουλή. 

Ποιoς είναι δηλαδή, το δυνατό χαρτί, για να αντικρούσει, αν όχι να σταματήσει τις πολιτικές του Σόιμπλε.Κι αυτό σαν απορία δεν μου λύθηκε. Στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Αλλά είπαμε εγώ είμαι στην απέξω. Το άλλο κομμάτι το οποίο θεωρώ πολύ σοβαρό είναι το οικογενειακό. 

Εδώ και τριάντα χρόνια ξέραμε, ότι η οικογένεια προετοίμαζε άλλο μέλος της, για την συγκεκριμένη θέση. Την Ντόρα. Δεν θα ξεχάσω και την δήλωση του αρχηγού της δυναστείας, ότι η Ντόρα θα γίνει κάποτε πρωθυπουργός. Και ξαφνικά, ξεπετάγεται το φιντάνι . Με φρέσκες ιδέες και προφίλ. Όταν ξέρεις την αγορά και τους πελάτες σου, έχεις πάντα εφεδρεία μοντέλο. Σαν εταιρεία.

Τι να πω, να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία μόνο. Στην καινούργια θέση. Γιατί από ότι κατάλαβες δεν παρακολουθούμε την εξέλιξη στα εσωτερικά  ενός κόμματος και την σχέση του, με την πολιτική κατάσταση της χώρας. Αλλά την αποκατάσταση την επαναφορά στην τάξη και στα δρώμενα  μιας κατοχυρωμένης εμπορικά φίρμας και ονόματος.

Ακολουθώντας την κινέζικη παροιμία...

Η καλύτερη χρονική στιγμή να φυτέψεις ένα δέντρο είναι είκοσι χρόνια πριν. Η επόμενη καλύτερη στιγμή είναι τώρα