«Το 98% των σπιτιών στην Αμερική έχουν τηλεόραση. Το υπόλοιπο 2% πρέπει να δημιουργήσει σεξ και βία μόνο του»…( Ανώνυμος)

Κάποια στιγμή έκαναν μια ερώτηση στον Thomas Jefferson (από τους ιδρυτές των Ηνωμένων Πολιτειών) “Αν είχατε την δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ μιας κυβέρνησης ελεύθερης και μιας ενημέρωσης ελεύθερης, τι θα διαλέγατε”; Κι εκείνος απάντησε την “ελεύθερη ενημέρωση” ,γιατί χωρίς αυτή θα είχαμε δικτατορία”..

Δεν ξέρω που ακριβώς στηρίζεται όλη αυτή η ιστορία με τους βιασμούς, στο κέντρο και όχι μόνο μιας πόλης πχ της Κολωνίας. Αλλά από ότι ακούγεται σε όλη τη βόρεια Ευρώπη. Ξαφνικά θυμήθηκαν η Σουηδία, η Φινλανδία, η Νορβηγία και όποια πόλη και  χωριό,  κάνει να δει τον ήλιο πάνω από ένα εξάμηνο το χειμώνα, ότι οι μετανάστες βιάζουν. Δεν προσδιορίζεται δε ούτε ποιοί, ούτε γιατί. Απλά “οι μετανάστες είναι βιαστές”, ο τίτλος και δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρχουν τέτοιου είδους περιστατικά φυσικά. Ειδικά στο Βορρά που έτσι κι αλλιώς η κουλτούρα του βιασμού δεν είναι και τίποτα παράξενο. Απλά δεν μαθαίνουμε πολλά, γιατί εκτός από ανθρώπους αφορά και ζώα. Τα οποία βιάζονται, παρεπιπτόντως, με την άδεια του νόμου και εντελώς επίσημα. σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Υπάρχουν δηλαδή σπίτια, που ο καθένας μπορεί να πάει να βιάσει, ένα σκυλί, ένα γουρούνι,  ο, τι του αρέσει τέλος πάντων. Αρκεί (αυτό ισχύει για τον γερμανικό Νόμο)να έχει την συγκατάθεση του. Δηλαδή ρωτάς πρώτα το σκυλί αν είναι δικό σου.”Θέλεις « Ντουντού»  μου,  να κάνουμε έρωτα;” Σου απαντάει. Και συνεχίζετε. Για τους χώρους που πας απλά να ικανοποιήσεις τα πάθη σου, δεν ξέρω τι ισχύει η μεμονωμένη συναίνεση σε κάθε πελάτη. Προφανώς τα ζώα θα έχουν δώσει την συγκατάθεση τους γραπτά στον ιδιοκτήτη της πανσιόν.

Δεν μας αφορά όμως αυτό τώρα. Αλλά τα περιστατικά βιασμών και μάλιστα από μετανάστες. Συγκεκριμένα. Φυσικά τα στοιχεία λένε, ότι στη Γερμανία είναι διαδεδομένη η νοοτροπία του βιασμού. Και δεν χρειάζονταν οι μετανάστες για να την αναδείξουν.
Ότι μόνο και μόνο σε μια μέρα στην γιορτή του ‘ Οκτομπερφέστ’ , εκεί δηλαδή,  που γίνεται ντιρλα ο Γερμανός και κάθε χρόνο υπάρχουν πάνω, από διακόσιες καταγγελίες για βιασμούς γυναικών. Καταγγελίες έτσι; Γιατί στο συγκεκριμένο θέμα τα περιστατικά είναι πολλαπλάσια, από τις καταγγελίες παντού, στον κόσμο. Και  από αυτά που φτάνουν στις αρχές.

Θεωρώ ότι όλο το θέμα είναι πάνω από σοβαρό και λόγω φύλου με αφορά άμεσα.  Δεν με αφήνει καθόλου και ποτέ αδιάφορη ο βιασμός. Τον θεωρώ ακραίο έγκλημα. Χωρίς απαραίτητα αυτό, να με προσδιορίζει φεμινίστρια. Που έτσι κι αλλιώς πια θέλει  ένα μεγάλο ξεσκόνισμα, όλο το κίνημα. Αλλά δεν είναι κι αυτό της παρούσης.

Και ένα μόνο περιστατικό να υπήρχε το βράδυ της πρωτοχρονιάς, πάλι θα με έβρισκε στο πλευρό του θύματος. Από τον οποιοδήποτε, μετανάστη ή μη. Τώρα οι ιστορίες που ακούγονται, από ότι μετά από δέκα μέρες  μαθαίνουμε από τον Τύπο είναι πολλές. Δεν θα ρωτήσω πως γίνεται να βγαίνουν με τόση καθυστέρηση και με το σταγονόμετρο, τόσα πολλά στοιχεία.
Γιατί θα υπάρχει κάποια εξήγηση.

Υποθέτω, ότι υπάρχει και περίπτωση μιας και δεν είναι πολύ μακριά χρονικά και η 1η Οκτωβρίου (που γίνεται η γιορτή της μπύρας). Να μάθουμε και για κείνα. Που από ότι λέγεται είναι πάνω από διακόσια τα φετινά.  Και δεν κάνανε καμιά φασαρία. Προφανώς αφορούν μόνο Γερμανούς;
Φαντάζομαι δε ότι ο γερμανικός Τύπος, αν είχε κάτι τέτοιο γίνει εδώ, η σε κάποια παρόμοια χώρα, θα είχε όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ και αριθμό διαβατηρίου,  ένοχου και θύματος, προκειμένου να αποδείξει, Η ότι οι ελληνίδες τα θέλει ο ποπός τους. Και έχουν μια τάση στην πορνεία, Η ότι οι μετανάστες δεν παίρνουν τη σωστή σεξουαλική βοήθεια. Άρα κλείστε τα σύνορα στους έλληνες(άσχετο). Εξαρτάται ποιός θα ήταν ο σκοπός της Bild του Focus κλπ.. και των γερμανικών καναλιών.