Μιά μικρή μονάδα στο χωριό; πόλη;  Δεν είμαι σίγουρη,  Bautzen της Γερμανίας καιγότανε. Την ώρα που καιγότανε, οι γείτονες το διασκέδαζαν. Η μονάδα είχε αρχίσει να ετοιμάζεται, για να φιλοξενήσει πρόσφυγες. Οι εμπρηστές που συνελήφθησαν, δύο άτομα.

Ήταν “μεθυσμένοι βαριά”,είπε η Αστυνομία του χωριού. Οχι, δεν είχαν σχέση με “ακραίες οργανώσεις”.

Ήπιαν 36 μπύρες στην καθησιά τους, πέρναγαν από κει και ρίξανε ένα κουβά βενζίνη, που κουβάλαγαν, για ώρα ανάγκης μαζί τους.

Εντελώς τυχαία ο κουβάς, βρήκε το “χώρο” αυτόν. Γίνονται όσο να πεις τέτοια ατυχήματα. Στη σημερινή Γερμανία. 

Δεν είναι “θέμα Ναζισμού”. Αλλά τι; Χαρακτήρα; Δεν θα μπλέξω με το ψυχόδραμα ενός λαού που “κανονικά” δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Το “κανονικά”  βασίζεται σε Διεθνείς συνθήκες, νόμους, κανονισμούς και ότι άλλο εμπεριέχεται το Διεθνές Δίκαιο. Δεν είναι δικό μου θέμα φυσικά, η ανάλυση του.

Αυτή η χώρα, με αυτά τα συστατικά, έχει βάλει στο βρακί της 300 εκ κόσμο, που οδηγεί στην κόλαση, με κανονισμούς Βερμαχτ. Συνεπικουρούμενη, αποτελεσματικότατα, από τους κατά τόπους “δικούς” της. Το θέμα μου, είναι οι πρόσφυγες και η “αλλοίωση της ευρωπαϊκής ταυτότητας”. 

Όπως σαφώς προβλέπεται λεπτομερέστατα, από την δεκαετία 1920-30 .Με (κοίτα σύμπτωση) γερμανόφωνο “χάρτη οδηγό”,ονόματι Πανγαία. Που θέλει την Ευρώπη, του επόμενου αιώνα να παίρνει μορφή “αφρικοασιατική”.

Δηλαδή να πάψει ο πληθυσμός της, να είναι αυτό που σήμερα τον χαρακτηρίζει. Με την κατά τόπους Ιστορία-Παραδοση -Ταυτότητα -Ηθη και Εθιμα.  Και να γίνει ομοιογενής και ενιαίος στην πρόσμειξη του, με καινούργιες ράτσες. Το πείραμα άλλωστε, έχει εφαρμοστεί στην Αμερική.

Μετά την κατάκτηση της και δεν είναι εξωγήινο η εξωπραγματικό.

Απλά εφαρμοσμένο. Με τις ίδιες συνθήκες. Πόλεμοι-Πρόσφυγες-Μετανάστευση.

Σήμερα αλλάζει μόνο η σκηνή.

Το ευρωπαϊκό σχέδιο έχει όνομα.

Είναι το σχέδιο του κόμη Coudenhove Kalergi (αυστριακού)

Που περιέχεται μέσα στο αμετάφραστο και εντελώς αποσυρμένο  “Praktischer Idealismus”

Το θεσπισμένο βραβείο, Coudenhove Kalergi,το οποίο παρέλαβε: Η καγκελάριος Μέρκελ το 2010.Το 12 ο Ρομπάι. Και το 14 ο Γιουνκέρ.

Αυτά τα λίγα για την ιστορία που κι εγώ τελευταία, πληροφορήθηκα. Και μου την ανέλυσαν, με κάθε λεπτομέρεια.

Κλείνοντας την παρένθεση. Γιατί δεν μου πάει καθόλου, το επιστημονικό. Απλά παίρνω πληροφορίες από ανθρώπους που ξέρουν. Η Μέρκελ ξαφνικά και μετά, την καλά σκηνοθετημένη τηλεοπτική σκηνή. 

Το κοριτσάκι της Παλαιστίνης που έκλαιγε γιατί ήταν αναγκασμένο να γυρίσει στη χώρα του. Κι εκείνη του απάντησε τρυφερά:  "Rauss καλό μου, δεν χωράμε  στην Γερμανία".

Εντελώς ξαφνικά. Για να εξιλεωθεί από το κακό που σήκωσε λέει. Τόριξε στο willkommen."Ολοι οι καλοί χωράμε". Ξέροντας φυσικά με ποιόν λαό τον “δικό της” έχει να κάνει.

Και το πως ακριβώς, αυτός ο λαός θα αντιδρούσε.

Έχοντας βέβαια και όλο το σχέδιο στο μυαλό της για το “ποιος λαός” θα την πληρώσει πρώτος.

Δεν θέλω να πιστέψω δε, ότι τα μηνύματα τα ηλεκτρονικά, που φτάνουν στους πρόσφυγες.  Για την διαφήμιση του “περάστε στην Ευρώπη” να σωθείτε.  Είναι κατά 45% μοιρασμένα σε γερμανικούς και βρετανικούς σέρβερς..

Δηλαδή αυτοί οι σέρβερς, οι γερμανοβρετανικοί, καλούν τους πρόσφυγες να περάσουν απέναντι. Και κοίτα περίπτωση, τους υποδεικνύουν και σε ποια νησιά χωράνε.

Δεν θέλω να το πιστέψω. Το θεωρώ συνομωσιολογικό.

Τέλος πάντων έχοντας γνώση του "δικού της λαού" και απόλυτη βεβαιότητα για τον ελληνικό. Εφαρμόζει το σχέδιο κατά γράμμα…

Δημιουργώντας τις συνθήκες για τον “καινούργιο πόλεμο”. Που δυστυχώς θα στηριχτεί στην αμορφωσιά ένθεν και ένθεν, όπως πάντα.

Με όργανα και εργαλεία ανθρώπους, που δεν έχουν ιδέα για να ξεχωρίσουν τις έννοιες....  

Θρησκεία-Πολιτική

Κλήρος- Κράτη.

Τους Θεούς από τους ανθρώπους.

Τα Βιβλία από την Γνώση.

“Σκοτώνεται ο κόσμος με σημαία  τρία Βιβλία.. 

που δεν έχει διδαχτεί, δεν έχει μελετήσει, δεν γνωρίζει .

Το Κοράνι-την Καινή Διαθήκη-το Τορά..

Τρία βιβλία που είναι μέρος  (και τα τρία) των Αγίων Γραφών, από την γέννηση του Πολιτισμού μας”

είπε ο Ουμπέρτο Εκο ….. σε μια συνέντευξη του. 

Για να μνημονεύσω κι εγώ ..

Απόψεις…