Δεν είναι σίγουρο, δηλαδή δεν είναι 100% τσεκαρισμένο εννοώ, αλλά δεν βρίσκω, πως γίνεται να λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά,  με διαφορετικό τρόπο.

Πρέπει να έχει βγει κάτι σαν νον-πέηπερ; Σαν οδηγία από του Μαξιμού; Σαν εντολή για homework καθημερινό,προς βουλευτές και υπουργούς;

Το εξής:

“Μαζεύει  ο κάθε ενδιαφερόμενος, ότι βιντεάκι  τον αφορά και κυκλοφορεί  με το όνομα του, σε αρχεία διάφορα και yutube, όλη την προηγούμενη πενταετία, 
εντός και εκτός βουλής. Οτι είπε, ότι δήλωσε, ότι έγραψε,ότι δεν ψήφισε, και ότι υποσχόταν μπροστά σε κάμερες και πλήθη”.

Το μελετάει πολύ προσεκτικά,το αποστηθίζει λέξη προς λέξη, και σήμερα το ξαναγράφει, με τα εντελώς αντίθετα, από αυτά που έλεγε λέξη προς λέξη πάντα.
Πολύ μεθοδικά, με επιμέλεια όμως. Ισχύει το αυτό,για την αντιπολίτευση, αλλά δεν είναι το θεμα μας την συγκεκριμένη στιγμή.

Με συστηματική επιμέλεια και ακρίβεια,ακολουθείται η οδηγία. Που περνάει τις Πύλες του Ανεξήγητου. Στην τηλεόραση,για τους γνωστούς λόγους,στα talk shows συνήθως  δεν παίζει, το “πριν και το μετά”.

Οπότε ο καθείς από τους συμμετέχοντες, εκθειάζει έμμετρα την μεγάλη “επιτυχία της διάψευσης” του παρελθόντος. Ψυθιρίζοντας ή διαφωνώντας πάντως αναλυτικά, διαφωτίζοντας μας: “Δεν είναι έτσι όπως τα έλεγα πριν, η επιτυχημένη συνταγή είναι η σημερινή”. Οταν δεν φτάνει να σε διαβεβαιώνει “μα την Παναγία,αυτό ακριβώς εννοούσα”.

Και πριν και σήμερα.

Εχουμε όμως το σύνδρομο “διαδίκτυο”, το οποίο δεν αντιμετωπίζεται, εύκολα. Δηλαδή δεν προλαβαινει να βγάλει μικρόφωνα καλώδια και να σβύσουν τα φώτα. Νάσου ο νύν, που είναι ο ίδιος με τον πρώην , εμφανισιακά λέγοντας “πετύχαμε” να δώσουμε, το Ελληνικό με πολύ μεγάλα οφέλη.

Ατο τρέηλερ,που έσκιζε τα ρούχα του για την “α=Απάτη την ρεμούλα την ξεφτίλα του προηγούμενου” που τότε έιχε τον ρόλο,  που έχει αυτός σήμερα ,
που τα λεει αυτά, φωνάζοντας ακριβώς τα ίδια, που διαλαλούσε ο απέναντι τότε. 

“Οποιος δώσει την έκταση θα τον βάλω φυλακή και θα την πάρω πίσω”. Σας απαγορεύω να δώσετε το Ελληνικό .Θα λογοδοτήσετε στον Ελληνικό Λαό. Ιδού κι εσύ στο πλάνο,εσύ που ψάχνεις να βρείς παπά ειδικό στον εξορκισμό. Οι πολύ μελετηροί και ξεβράκωτοι, από μνήμη, συνείδηση, τσίπα, μπέσα ,κλπ.
σου τονίζουν, ότι δεν έκαναν αυτοί χιλιοστό πίσω από  τις “κόκκινες γραμμές” που είχαν θέσει.

Δεν φταίνε οι ίδιοι που στο μεσοδιάστημα,μετακόμισε η γραμμή του twiligt zone, της ζώνης του λυκόφωτος,πήγε παραπέρα και τις παρεσυρε.  Αρα και οι δικές τους,οι προδιαγραφές ως Αρχές ως Κόμμα ως Αριστερά ως Κοινωνικες πολιτικές και δυνάμεις, μετατοπίστηκαν στην μετακόμιση.

Και που να ψάχνεις τώρα μέσα,στα κιβώτια. Θυμάμαι ότι είχα χώσει κάτω από το Σύνταγμα αλλά που να ψάχνω, μέσα στην αναμπουμπούλα.

Δεν μπορείς να του προσάψεις κάτι. Το είδος που νομίζω ότι θα μελετηθεί επιστημονικά αργότερα “ειδικά”, γιατί δεν προκύπτει ως προηγούμενο δεδομένο. 
Είναι αυτοί, που αφού τελείωσε το θέμα σε καρφώνουν από τηλεόρασης με μάτια βουρκωμένα,οι τύπου Στριτζης Δρίτσας κα. Οι “δεν τόθελα”,”δεν έπρεπε”,”δεν είμαι εγώ που το ψήφισα”,με είχαν υπνωτίσει, δεν ξέρω τι με έπιασε,τίποτα “δεν άλλαξε”. 

Μην μου φύγεις δεν θέλω να σε χάσω…

Το ξέρω πια δε μ' αγαπάς
μα πιο πολύ με νοιάζει
χωρίς αγάπη που θα πας
στη μπόρα και στ' αγιάζι….
Και δώστου αναφυλητά…

Από την άλλη είναι  και που ποτέ δεν ήμουνα καλή, στα θρησκευτικά στις προσευχές, στις λειτουργίες, και τα συμπαρομαρτούντα. 

Γνωρίζω όμως με βεβαιότητα, ότι υπάρχουν και απολυτίκια και ύμνοι και ήχοι πλάγιοι, για την περίπτωση εξορκισμού και δαιμονισμού, που είναι πια φανερή, 
μπροστά στα μάτια μας. 

Σαν λύση εννοώ, πριν το κακό ξεφύγει αρχίζει να επεκτείνεται,σε σκεύη όπως καντήλια…

Που θάναι πολύ δύσκολο,πια να το μαζέψεις.

Βοήθεια μας…