Όσο συνεχίζονται τα τρομοκρατικά χτυπήματα από τους «μαχητές»  του Ισλαμικού Χαλιφάτου, τόσο θα δυναμώνουν οι φωνές όσων επί δεκαετίες φωνάζουν πως το εγχείρημα της ενσωμάτωσης μουσουλμανικών πληθυσμών σε Ευρωπαϊκά κράτη όπως εφαρμόζεται θα έχει ολέθρια αποτελέσματα. 
Το Παρίσι η πόλη του Φωτός δέχθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2015 ένα τρομοκρατικό χτύπημα που άφησε πίσω του 130 νεκρούς και 368 τραυματίες.

Ομάδα δέκα ισλαμιστών πραγματοποιεί ταυτόχρονες επιθέσεις σε μέρη ψυχαγωγίας σε όλη την πόλη,-που στο όνομα του Αλλάχ αποφάσισαν πως έπρεπε να τιμωρηθούν οι «κακοί» δυτικοί- που δεν ακολουθούν τις εντολές του «μεγάλου» προφήτη. Σκοτώνουν για να μας «συνετίσουν» για την «λάθος» πορεία μας, και θεωρούν πως η Δύση είναι άπιστη και σατανική!

Ο δικός μας τρόπος διασκέδασης, η δική μας ελευθερία να επιλέγουμε πως θα ντυνόμαστε, ποια θα ερωτευόμαστε, εάν θα καπνίζουμε ή θα πίνουμε είναι για αυτούς θέματα στα οποία δεν χωράει καν συζήτηση.

Η δική τους ανήθικη «ηθική» (εάν και δεν θα μπω καθόλου στην ουσία του τι πρεσβεύει ο μουσουλμανισμός) είναι για αυτούς ένας Νόμος ανώτερος, από τους νόμους των εθνικών κρατών στα οποία κατοικούν. Αυτή η τρομοκρατία όσο και εάν τα εδώ "παπαγαλάκια" της ενσωμάτωσης πολιτισμών (με σαφέστατα κατώτερα χαρακτηριστικά) είνα  πιο επικίνδυνη αλλά το ίδιο καταδικαστέα με τον εξτρεμισμό της άκρας δεξιάς ή της άκρας αριστεράς. Αυτό συμβαίνει γιατί στοχοποιεί χωρίς διακρίσεις όσους πιστεύουν στις αξίες και τα ιδεώδη της Δύσης.

Το γεγονός και μόνο πως στη Δύση υπάρχει κριτική στις ενέργειες που πράττουν οι κυβερνήσεις της είναι η καλύτερη απάντηση στους αυτόκλητους ισλαμιστές «σωτήρες» της ανθρωπότητας ,αλλά και στους εγχώριους επικριτές του δυτικού τρόπου ζωής για το γεγονός πως ο κίνδυνος του Ισλαμισμού δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια αλλά με βία.

Η εξίσωση που επιχειρείται με τα κακώς κείμενα της αστικής μας δημοκρατίας και του ισλαμικού φασισμού που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει το ISIS, απλώς εκθέτει ακόμα περισσότερο όσους επικαλούνται τα δικά μας "στραβά", και κλείνουν το μάτι στους βαρβάρους που μας σφάζουν. 

Εάν περιμένει κάποιος από εσάς που με διαβάζετε πως οι «ακραίοι ισλαμιστές» θα σταματήσουν να μας σφάζουν εάν καλυτερέψουν οι συνθήκες διαβίωσής τους κάνουν μεγάλο λάθος. Ήδη τους διαψεύδει το προφίλ αρκετών δραστών τέτοιων επιθέσεων που και στο δυτικό κόσμο γεννήθηκαν αλλά και είχαν οικονομική επιφάνεια πολύ καλύτερη από το μέσο Γάλλο ή Βρετανό πολίτη τον οποίο εκτέλεσαν στο όνομα της Θρησκείας τους.

Στο ερώτημα εάν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες φυσικά και δεν χωράει καταφατική απάντηση.

Όμως καμία υποχρέωση δεν έχει ο δυτικός κόσμος στην προσπάθεια του να ενσωματώσει μουσουλμανικούς πληθυσμούς (γιατί άραγε;)  να απωλέσει όλα αυτά που τον χαρακτηρίζουν και τον κάνουν ανώτερο.

Όσοι ονειρεύονται γυναίκες να κυκλοφορούν με μπούρκες, ή να ντύνονται αρχαία αγάλματα (το έχουν κάνει και αυτό οι αθεόφοβοι στην Ιταλία σε επίσκεψη Αράβων) για να μην προκληθούν τα «χρηστά» ήθη των μουσουλμάνων, καλό θα είναι να ρωτήσουν την πλειοψηφία των πληθυσμών της Ευρώπης εάν είναι διατεθειμένη να συμμετάσχουν σε αυτό το έγκλημα.

Ήδη άλλωστε είναι αρκετοί αυτοί που επισημαίνουν στο διεθνή τύπο την διαφοροποίηση των ΗΠΑ στον ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το προσφυγικό και το μεταναστευτικό ζήτημα η Ε.Ε που θεωρεί πιθανώς πως είναι σε θέση να «αυτονομηθεί» και να δημιουργήσει μια δική της ξεχωριστή ατζέντα, χωρίζοντας τον δυτικό κόσμο και δημιουργώντας σύγχυση στους πολίτες που νιώθουν, και είναι απροστάτευτοι εξαιτίας των Ευρωπαϊκών ηγεσιών τους.

Με μοναδική εξαίρεση την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, και εν μέρει της Γαλλίας όλες οι άλλες κυβερνήσεις ( μη εξαιρουμένης και  της Ελλάδας) θεωρούν πως θα ξορκίσουν το κακό με ευχολόγια.  

Το πρόσφατο χτύπημα στο Μάντσεστερ  σε συναυλία όπου κατά βάση παρακολουθούσαν έφηβοι άφησε πίσω της 22 νεκρούς ανάμεσα τους και μια οκτάχρονη Κυπριακής καταγωγής. Το χτύπημα στο Λονδίνο , Κυριακή ξημερώματα είναι ένα ακόμα που απλώς επιβεβαίωσε το αδιέξοδο.

Όσοι ακόμα και  σήμερα θεωρούν -πως μπορούμε να εξακολουθούμε αναπαυτικά από τον καναπέ μας να παρακολουθούμε να σφαγιάζονται αθώοι πολίτες μέσω των έκτακτων δελτίων ειδήσεων χωρίς να αντιδράμε στην φρίκη- προσωπικά δεν τους καταλαβαίνω.

Θεωρώ πως με αυτή την «λογική» δεν συμφωνεί και η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του δυτικού κόσμου. Είμαι απολύτως σίγουρος πως και αυτή την φορά την λύση θα δώσουν οι στρατιωτικές επιθέσεις του ΝΑΤΟ εναντίον όχι μόνο του Ισλαμικού Χαλιφάτου (που κακώς το αποκαλούμε κράτος αφού δεν έχει καμία διεθνή νομιμοποίηση) αλλά και των κρατών που υποθάλπουν και στηρίζουν τους μαχητές του. Το ποια είναι αυτά δεν είναι δύσκολο να τα «ανακαλύψει» κανείς, και σίγουρα αυτοί που επιχειρούν εδώ και μήνες εναντίον του, γνωρίζουν καλύτερα από όσους απλώς αδρανούν και εύχονται να συνυπάρξουμε με τους βιαστές μας!

Η ανοχή της Δύσης σε κράτη παρίες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και οι νεκροί πλέον -είναι χιλιάδες και όχι μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες- όπως σας παραμυθιάζουν όσοι -ενώ και οι ίδιοι μισούν τον δυτικό κόσμο- ,επιμελώς το κρύβουν.

Άλλωστε ακόμα και τα ίδια τα  αραβικά κράτη δείχνουν (περίπτωση οικονομικού αποκλεισμού Κατάρ) την θέλησή τους να τελειώνουν με τους χρηματοδότες και υποστηρικτές του μουσουλμανικού εξτρεμισμού.

Την ίδια ώρα όμως κάποιοι «δυτικοί» προσπαθούν να «αποκοιμίσουν» εκ νέου την Δύση, με το «αλάνθαστο» για αυτούς επιχείρημα πως η βία δημιουργεί βία

Εάν ακολουθούσαμε όμως ιστορικά αγαπητοί φίλοι, το δικό τους σαθρό επιχείρημα σήμερα δεν θα υπήρχε δυτικός πολιτισμός ώστε να κληθούμε να τον υπερασπιστούμε.