Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Τράγκα να αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ δεν άφησε αδιάφορο τον δημοσιογράφο.

Ο κ. Τράγκας μίλησε στο Enimerosi24 και έδωσε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο απαντήσεις σχετικά με τα όσα ακούγονται τελευταίως: 

«Με αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα στο Enimerosi24, ο γνωστός δημοσιογράφος δηλώνει ότι, «Η εκπομπή μου στον ΣΚΑΙ ξεκινάει στις 8 Σεπτεμβρίου» και συμπληρώνει, «Έχω συμβόλαιο με το κανάλι για ακόμη 34 εκπομπές. Επίσης το συμβόλαιό μου επιτρέπει να εμφανίζομαι στον Real FM, καθώς επίσης και σε τοπικά μη ανταγωνιστικά κανάλια προς τον ΣΚΑΙ»!

Σε ερώτηση αν έχει ειδοποιηθεί από τη διοίκηση του σταθμού για κάποια αλλαγή απάντησε αρνητικά συμπληρώνοντας, «Σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να αποζημιωθώ» και απέδωσε τον όλο θόρυβο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομά του και την επαγγελματική του σχέση με τον ΣΚΑΙ, σε κακόβουλους δημοσιογράφους του internet.

Επίσης από την επικοινωνία μας με τον Γιώργο Τράγκα, μάθαμε ακόμη ότι ήταν να βγει ως σχολιαστής στο δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά δεν ειδοποιήθηκε ποτέ!  Μάλιστα η συμφωνία ήταν για σχόλιο δυο φορές την εβδομάδα μόνος του στα «παράθυρα» με τον anchorman. Ωστόσο, στο τέλος της συνομιλίας μας ο δημοσιογράφος για να… προστατεύσει το Enimerosi24, πρότεινε να επικοινωνήσουμε και με την Γερμανική Πρεσβεία προκειμένου να διασταυρώσουμε το ρεπορτάζ!» 

Υ.Γ. Σχετικά με το κακόβουλους δημοσιογράφους του διαδικτύου, ελπίζουμε να μην το εννοεί πραγματικά. Γιατί αυτός ξέρει τι σημαίνει ρεπορτάζ. Έτσι δεν είναι;