Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Αυτιάς θα παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων! Ο έμπειρος δημοσιογράφος δέχθηκε την πρόταση του Σταμάτη Μαλέλη να ενισχύσει και καθημερινά τον ΣΚΑΪ και έτσι από την Δευτέρα θα τον βλέπουμε κάθε μέρα το μεσημέρι, στις 12:00, διαβάζω στο dexiextrem. 

Μάλιστα. Το ζήτημα όμως είναι ότι οι ειδήσεις προϋποθέτουν μια διαφορετικού είδους προσέγγιση. Με λίγα λόγια οι κορώνες πασπαλισμένες με μπόλικο λαϊκισμό δεν έχουν θέση σε ένα τέτοιο εγχείρημα και μάλιστα στον ΣΚΑΪ. Γιατί η παρουσίαση εκπομπών είναι σαφώς μια διαφορετική δουλειά την οποία ο Γιώργος Αυτιάς γνωρίζει καλά.

Θυμάμαι μάλιστα όταν ανέβαινε η βενζίνη 0,10 λεπτά επι κυβερνήσεων Καραμανλή κατακεραύνωνε τους… ανάλγητους Υπουργούς της επαράτου. Όταν δεν έδινε αυξήσεις ο Αλογοσκούφης σε μισθούς και συντάξεις τον χτυπούσε ανελέητα στα πατώματα! Και καλά του έκανε του κακού αυτού ανθρώπου. 

Μετά, όταν η κρίση χτύπησε την πόρτα μας, κατήγγειλε και πάλι τον πρώην Πρωθυπουργό ότι δεν είχε λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση. Δεν λέω, την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Και ο κάθε δημοσιογράφος την κάνει όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Και σε τελευταία ανάλυση αυτός είναι που κρίνεται. Και η κοινή γνώμη, αν κρίνω από τα νούμερα, τον εκτιμά και τον επιβραβεύει με μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης! Καλή αρχή Γιώργο… 

Το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ αναφέρει: 

Από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τον Γιώργο Αυτιά. Με απευθείας συνδέσεις θα μας ενημερώνει για την επικαιρότητα και για τις εξελίξεις στην οικονομία ,την πολιτική και την κοινωνία. Γιατί σε όλα τα θέματα υπάρχουν απαντήσεις. Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, ειδήσεις στις 12:00 με τον Γιώργο Αυτιά.