Η κυρία Λούκα Κατσέλη με επιστολή της στο newpost διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί προσηλυτισμού στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρώην Υπουργός θεωρεί ότι όλα αυτά είναι μεθοδευμένες κινήσεις και συνδυασμό με διοχέτευση πληροφοριών έχουν στόχο να την πλήξουν πολιτικά. Δημοσιεύουμε ολόκληρη της επιστολή της κυρίας Κατσέλη:

«Κύριε Χατζή,

Τόσο στην εκπομπή του κου Ευαγγελάτου όσο και στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα αναφερθήκατε σε μένα προσωπικά λέγοντας οτι όπως σας διαβεβαίωσε κορυφαίο και εξόχως προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του τηλεφώνησα για να του "ζητήσω να συζητήσουμε την ενδεχόμενη ένταξή του στο ΣΥΡΙΖΑ!!!" και οτι "ο άνθρωπος εξεπλάγην και απάντησε οτι δεν ενδιαφέρεται".

Πρέπει να ομολογήσω οτι και εγώ εξεπλάγην με τα ασύστολα ψέματα που με τόση ευκολία αναπαράγονται σε κεντρική εκπομπή μεγάλου καναλιού και μάλιστα από έγκριτο δημοσιογράφο. Εξεπλάγην ακόμα περισσότερο από την αφέλεια του επιχειρήματος.

Πρώτον αν ήθελα να κάνω "προσηλυτισμό υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ" όπως είπατε και γράψατε, τόσο εγώ ως Πρόεδρος όπως και  τα στελέχη της Κοινωνικής Συμφωνίας, του κόμματος το οποίο ιδρύσαμε πριν ενάμιση χρόνο και τιμήθηκε απo 70000 περίπου ψηφοφόρους στις εκλογές του Μαΐου, θα είχαμε από καιρό ενταχθεί οργανωτικά στο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον κάθε ακροατής ή αναγνώστης  διαθέτει κοινή λογική και ξέρει οτι ένα προβεβλημένο πολιτικό στέλεχος δεν έχει ανάγκη μεσάζοντες για επαφές ή ενδεχόμενη ένταξη του σ' ένα κόμμα και μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας. 

Επομένως αποδίδω τις ψευδείς αναφορές σε πολιτικές ανόητες σκοπιμότητες που αποδεικνύουν την έλλειψη σοβαρότητας, την αδυναμία αντίκρουσης με επιχειρήματα της κριτικής αλλά και των προτάσεων που καταθέτουμε για την ακολουθούμενη αδιέξοδη πολιτική αλλά και τον φόβο οτι μια συμπαράταξη προοδευτικών, σοσιαλιστικών, οικολογικών και αριστερών δυνάμεων στηριγμένη σε μια αξιόπιστη προγραμματική συμφωνία θα διεκδικούσε αυτοδυναμία βάζοντας τέρμα στα σχέδια πολλών για πολιτικά αναχώματα "κεντροαριστερής έμπνευσης".

Λούκα Κατσέλη».
 
Υ.Γ: Κυρία Κατσέλη αυτό που έκανα ήταν να μεταφέρω όσα ακριβώς μου είπε το εν λόγω στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά δεν με αφορά εάν ο εν λόγω πολιτικός παράγοντας το έκανε για να μας πλήξει ή όχι.

Γιατί δεν είναι η δουλειά μου να υπεισέρχομαι στον ψυχολογικό κόσμου του καθενός. Αυτό που θα μπορούσα να σας διαβεβαιώσω ότι το κομματικό στέλεχος στο οποίο έκανα αναφορά και το οποίο μου διηγήθηκε την ιστορία είναι- κατά την γνώμη μου- αξιόπιστο.

Προσωπικά δεν έχω λόγους να σας αμφισβητήσω.

Με εκτίμηση
Τάκης Χατζής