Η πρόσφατη… συσκότιση στην Σαντορίνη δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Οι κακές υπηρεσίες της ΔΕΗ ήταν η αιτία. Κανένας δεν το αμφισβήτησε. Φυσικά η ιστορία έχει βάθος. Γιατί δεν είναι ότι έπεσε μια ασφάλεια ή κόπηκε ένα καλώδιο.

Όλα έγιναν γιατί η υποδομή είναι σαθρή ή εν τέλει δεν υπάρχει καθόλου υποδομή παρά τις υποσχέσεις και τα εκατομμύρια που έχουν πεταχτεί στο Αιγαίο.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ κρύφτηκε πίσω από την πλάτη του υφυπουργού Παπαγεωργίου. Κάτι επιχείρησε να ψελλίσει αλλά προτίμησε όμως να καλυφθεί από την πολυδάπανη διαφημιστική καμπάνια του μονοπωλίου που εκπροσωπεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξαναδεί μονοπωλιακού χαρακτήρα εταιρεία να διαθέτει 3.000.000 ευρώ για να διαφημιστεί.

Το «σύστημα Ζερβού» δεν φαίνεται να υπέστη συνέπειες. Ζει και βασιλεύει και διαπραγματεύεται μάλιστα την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού με εγκέφαλο της προσπάθειας τον περιβόητο νομικό σύμβουλο Αργύρη Οικονόμου.

Αλήθεια γιατί δεν έχει υποστεί καμία απολύτως συνέπεια ο κύριος πρόεδρος της ΔΕΗ; Γιατί δεν έχει ανοίξει «μύτη» στο βαθύ κράτος του Οργανισμού που έχει τόσες υποθέσεις να εκκρεμούν στις εισαγγελικές αρχές όσες και ο Άκης Τσοχατζόπουλος;

Και τέλος ποιες αόρατες δυνάμεις στηρίζουν το «σύστημα Ζερβού», αλλά και ποιο ρόλο παίζουν κάποιες διαφημιστικές εταιρείες;

Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη και σύντομα ελπίζουμε να δουν το φως της δημοσιότητας πολλά και ενδιαφέροντα ευρήματα!