Άλλο Σαμαράς και άλλο Στουρνάρας

Άλλο Σαμαράς και άλλο Στουρνάρας

@Διάβασα στο antinews και συμφωνώ. Παραθέτω λοιπόν το σχόλιο της έγκριτης ιστοσελίδας:

Σημίτης: «Ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας κάνουν καλή δουλειά…».

Άρα διαβάζοντας κάτω από τις γραμμές.

Δηλαδή ο Στουρνάρας κάνει καλή δουλειά…

Δηλαδή εγώ που είχα τον Γιάννη στην «αυλή» μου έκανα καλή δουλειά…
Δηλαδή ΖΗΤΩ ΕΓΩ!!!
Ροβεσπιέρος

@ Προσωπικά εκτιμώ ότι ουδεμία σχέση (πολιτική) έχει ο Στουρνάρας με τον κ. Σαμαρά. Γιατί ο Πρωθυπουργός είναι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Οικονομικών είναι παλαιό και πιστό στέλεχος του «Σημιτικού» ΠΑΣΟΚ!  

@ Το χειρότερο είναι ότι ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι το καλύτερο κείμενο που έχουμε σήμερα με βάσει το οποίο φυσικά θα ασκηθεί η πολιτική στην χώρα μας είναι το μνημόνιο. Και το λέει μάλιστα την ίδια ώρα που ο Πρωθυπουργός σημειώνει με σημασία ότι το 2014 θα επιχειρήσουμε να βγούμε στις αγορές.

@ Δεν είναι μόνον αυτό. Ο κ. Στουρνάρας μας λέει ότι θα αποφασίσει για την πολιτική του σταδιοδρομία τον προσεχή Ιούνιο, αν δεν κάνω λάθος. Για να καταλάβω και γω. Τώρα τι κάνει δηλαδή δεν ασκεί πολιτική; Τι είναι αυτό που βλέπουμε; Το Υπουργό να παίζει τα… μήλα;

@ Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο άνθρωπος ούτε έχει αλλά ούτε πρόκειται να έχει σχέση με την Νέα Δημοκρατία της οποίας πρόεδρος είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό που εκτιμώ είναι ότι θα επιχειρήσει να αναστήσει το μόρφωμα Παπαδήμου στο οποίο πολύ θα ήθελε να αναλάβει ηγετικό ρόλο.   

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο