@Διάβασα στο antinews και συμφωνώ. Παραθέτω λοιπόν το σχόλιο της έγκριτης ιστοσελίδας:

Σημίτης: «Ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας κάνουν καλή δουλειά…».

Άρα διαβάζοντας κάτω από τις γραμμές.

Δηλαδή ο Στουρνάρας κάνει καλή δουλειά…

Δηλαδή εγώ που είχα τον Γιάννη στην «αυλή» μου έκανα καλή δουλειά…
Δηλαδή ΖΗΤΩ ΕΓΩ!!!
Ροβεσπιέρος

@ Προσωπικά εκτιμώ ότι ουδεμία σχέση (πολιτική) έχει ο Στουρνάρας με τον κ. Σαμαρά. Γιατί ο Πρωθυπουργός είναι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και ο υπουργός Οικονομικών είναι παλαιό και πιστό στέλεχος του «Σημιτικού» ΠΑΣΟΚ!  

@ Το χειρότερο είναι ότι ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι το καλύτερο κείμενο που έχουμε σήμερα με βάσει το οποίο φυσικά θα ασκηθεί η πολιτική στην χώρα μας είναι το μνημόνιο. Και το λέει μάλιστα την ίδια ώρα που ο Πρωθυπουργός σημειώνει με σημασία ότι το 2014 θα επιχειρήσουμε να βγούμε στις αγορές.

@ Δεν είναι μόνον αυτό. Ο κ. Στουρνάρας μας λέει ότι θα αποφασίσει για την πολιτική του σταδιοδρομία τον προσεχή Ιούνιο, αν δεν κάνω λάθος. Για να καταλάβω και γω. Τώρα τι κάνει δηλαδή δεν ασκεί πολιτική; Τι είναι αυτό που βλέπουμε; Το Υπουργό να παίζει τα… μήλα;

@ Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο άνθρωπος ούτε έχει αλλά ούτε πρόκειται να έχει σχέση με την Νέα Δημοκρατία της οποίας πρόεδρος είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό που εκτιμώ είναι ότι θα επιχειρήσει να αναστήσει το μόρφωμα Παπαδήμου στο οποίο πολύ θα ήθελε να αναλάβει ηγετικό ρόλο.