Πάνε και οι καταθέσεις μας…

Πάνε και οι καταθέσεις μας…

@ Δεν έχω καταλάβει γιατί ο Στουρνάρας έχει βάλει στον μούσκιο τον Μαυραγάνη. Πολλά ακούω, αλλά αυτό που κυριαρχεί στα πηγαδάκια της Βουλής είναι ότι ο νέος αρχηγός της κεντροαριστεράς( έλεος Παναγία μου) δεν θέλει στα πόδια του ανθρώπους που ξέρουν καλύτερα απ’ αυτόν την δουλειά…

@ Και μιας και πιάσαμε τον γίγαντα της πολιτικής σκηνής, μαθαίνω εξ’ εγκύρου πηγής ότι έχει έτοιμο σχέδιο σχετικά με τις φορολόγηση των καταθέσεων.

@ Η ίδια πηγή μου επισημαίνει ότι πρόκειται να γίνει με κλίμακες. Η πρώτη κλίμακα είναι για καταθέσεις από 1 ευρώ- 10.000 ευρώ (1%). Η δεύτερη από 10.000-50.000 ευρώ (2%) η τρίτη από 50.000-100.000 ευρώ (3%).

@ Φυσικά θα υπάρξουν και άλλες πολλές κατηγορίες. Η συνολική είσπραξη από τις συγκεκριμένες κινήσεις θα ξεπεράσουν τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ!

@ Η κίνηση αυτή δεν πρόκειται να γίνει- λένε οι γνωρίζοντες- άμεσα αλλά σε κάποιο τριήμερο… Για παράδειγμα την 25η Μαρτίου ή του Αγίου Πνεύματος!

@ Ο Θεός να βάλει το χέρι του πριν το βάλει ο Στουρνάρας για τα καλά στην τσέπη μας. Γιατί και να το βάλει, μεταξύ μας, λεφτά δεν πρόκειται να πιάσει. Άλλο πράγμα θα βρει να πιάσει...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο