@ Δεν έχω καταλάβει γιατί ο Στουρνάρας έχει βάλει στον μούσκιο τον Μαυραγάνη. Πολλά ακούω, αλλά αυτό που κυριαρχεί στα πηγαδάκια της Βουλής είναι ότι ο νέος αρχηγός της κεντροαριστεράς( έλεος Παναγία μου) δεν θέλει στα πόδια του ανθρώπους που ξέρουν καλύτερα απ’ αυτόν την δουλειά…

@ Και μιας και πιάσαμε τον γίγαντα της πολιτικής σκηνής, μαθαίνω εξ’ εγκύρου πηγής ότι έχει έτοιμο σχέδιο σχετικά με τις φορολόγηση των καταθέσεων.

@ Η ίδια πηγή μου επισημαίνει ότι πρόκειται να γίνει με κλίμακες. Η πρώτη κλίμακα είναι για καταθέσεις από 1 ευρώ- 10.000 ευρώ (1%). Η δεύτερη από 10.000-50.000 ευρώ (2%) η τρίτη από 50.000-100.000 ευρώ (3%).

@ Φυσικά θα υπάρξουν και άλλες πολλές κατηγορίες. Η συνολική είσπραξη από τις συγκεκριμένες κινήσεις θα ξεπεράσουν τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ!

@ Η κίνηση αυτή δεν πρόκειται να γίνει- λένε οι γνωρίζοντες- άμεσα αλλά σε κάποιο τριήμερο… Για παράδειγμα την 25η Μαρτίου ή του Αγίου Πνεύματος!

@ Ο Θεός να βάλει το χέρι του πριν το βάλει ο Στουρνάρας για τα καλά στην τσέπη μας. Γιατί και να το βάλει, μεταξύ μας, λεφτά δεν πρόκειται να πιάσει. Άλλο πράγμα θα βρει να πιάσει...