«Βυθίστηκε» ο Πρετεντέρης, στα ύψη ο Χατζηνικολάου, καλό ποδαρικό ο Θέμος!

«Βυθίστηκε» ο Πρετεντέρης, στα ύψη ο Χατζηνικολάου, καλό ποδαρικό ο Θέμος!

Είναι γνωστό ότι η φτώχια φέρνει γκρίνια. Οι χαμηλές… πτήσεις τηλεθέασης της «Ανατροπής» του Γιάννη Πρετεντέρη αλλά και ταυτόχρονα η μεγάλη επιτυχία του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR με τον «ενικό», έχουν ως φαίνεται ενοχλήσει τον βασικό σχολιαστή του MEGA.

Χθες για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Πρετεντέρης βυθίστηκε (12,5) την ώρα που απέναντι ο Χατζηνικολάου πετούσε στην κυριολεξία (27,6) με καλεσμένο τον Άδωνη Γεωργιάδη. Αλλά και η επανεμφάνιση του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 με το «Όλα- τρέλα» ο οποίος έφτασε χαλαρά το 17,1 φαίνεται ότι στοίχησαν πολύ στον Γιάννη Πρετεντέρη .

Σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στο MEGA, εξ αφορμής της κατάρρευσης της εκπομπής του Γιάννη Πρετεντέρη, είχε γράψει το περασμένο Σάββατο η εφημερίδα «Παραπολιτικά» σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Έντονα δυσαρεστημένος με τη διοίκηση του MEGA εμφανίζεται εσχάτως ο Γιάννης Πρετεντέρης, καθώς η επανεμφάνιση του Νίκου Χατζηνικολάου και η εκπομπή του στο Star του αφαίρεσαν -μέχρι... νεωτέρας τουλάχιστον- την πρωτοκαθεδρία στην τηλεθέαση που απολάμβανε τα βράδια της Δευτέρας (στις δυο πρώτες κόντρες, η εκπομπή "Στον ενικό" βρέθηκε μπροστά με μεγάλη διαφορά).

Ο δημοσιογράφος εκφράζει σοβαρότατα παράπονα για τους χειρισμούς της διεύθυνσης Επικοινωνίας του Μεγάλου Καναλιού, θεωρώντας πως η εκπομπή δεν είχε επαρκή επικοινωνιακή στήριξη, κυρίως σε ό,τι αφορά την προώθηση της μέσω του Τύπου. 

Την ίδια στιγμή, αισθάνεται οτι τον "άδειασε" και η Διεύθυνση Προγράμματος, η οποία απέρριψε την πρόταση του να ξεκινά η "Ανατροπή" είτε την ίδια ώρα με την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, είτε λίγα λεπτά νωρίτερα, προκειμένου να εξασφαλίζει handicap τηλεθέασης.

Ωστόσο, ο Γιάννης Πρετεντέρης βγαίνει στους τηλεοπτικούς δέκτες 10 λεπτά αργότερα από τον γνωστό άνκορμαν, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να κερδίζει σημαντικά μέτρα τηλεοπτικής κούρσας. 

Στο μεταξύ, με βάση τα όσα ακούγονται στη Μεσογείων, η ανάγκη για ένα πιο "φλογερό" πάνελ καλεσμένων στην "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη είναι πολύ πιθανό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του δημοσιογράφου με την Κουμουνδούρου.»

Μάλιστα λέγεται ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης έκανε παράπονα στο αρμόδιο τμήμα δημοσίων σχέσεων του καναλιού γιατί δεν προβάλλεται από τα μέσα του διαδικτύου. Προφανώς ξεχνάει ο κ. Πρετεντέρης ότι πρώτο το MEGA είναι αυτό που αγνοεί συστηματικά το διαδίκτυο επιδεικνύοντας απίστευτη αλαζονεία!

Αυτά πληρώνονται…

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο