Οι Ρομά, ο Νίκος, ο Γιάννης, ο Πέτρος και ο Λιάγκας!!!

Οι Ρομά, ο Νίκος, ο Γιάννης, ο Πέτρος και ο Λιάγκας!!!

@ Οι Ρομά είναι μια ιδιαίτερη φυλή. Πέραν όσων ιστορικών στοιχείων θα μπορούσε να καταθέσει ο καθένας εκείνο που έχει σημασία είναι η αίσθηση ελευθερίας που τους διακρίνει.

@ Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μας κάνει περισσότερο ελαστικούς απέναντι τους σε θέματα παραβατικότητας. Ο νόμος είναι ίδιος για όλους και πρέπει να εφαρμόζεται ανεξαρτήτως χρώματος η θρησκείας.

@ Πάρτι θα κάνει πάλι την Δευτέρα (4/11) ο Νίκος Χατζηνικολάου στο STAR, έχει καλεσμένο στην εκπομπή του τον Πάνο Καμένο!!!   

@ Δεν γνωρίζω ακόμα εάν τελικά θα είναι την ίδια μέρα στον Πρετεντέρη ο Πρωθυπουργός οπότε και θα αλλάξουν οι συσχετισμοί!

@ Το MEGA πάντως μπορεί να είναι ένα θεσμικό κανάλι αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα χάνει σιγά-σιγά την αίγλη του. Μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι την πρωτιά στο δελτίο ειδήσεων θα την κερδίσει φέτος ο ΑΝΤ1!!! Έχω κάποιες επιφυλάξεις αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον…

@ Ο Λιάγκας μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος γιατί τελικά κερδίζει τον Κωστόπουλο αλλά θα ήταν χρήσιμο να έκανε μια μέρα εκπομπή- δοκιμή χωρίς να έχει νωρίτερα τον Παπαδάκη με τα 35άρια του και τα 40άρια του…

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο