@ Οι Ρομά είναι μια ιδιαίτερη φυλή. Πέραν όσων ιστορικών στοιχείων θα μπορούσε να καταθέσει ο καθένας εκείνο που έχει σημασία είναι η αίσθηση ελευθερίας που τους διακρίνει.

@ Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μας κάνει περισσότερο ελαστικούς απέναντι τους σε θέματα παραβατικότητας. Ο νόμος είναι ίδιος για όλους και πρέπει να εφαρμόζεται ανεξαρτήτως χρώματος η θρησκείας.

@ Πάρτι θα κάνει πάλι την Δευτέρα (4/11) ο Νίκος Χατζηνικολάου στο STAR, έχει καλεσμένο στην εκπομπή του τον Πάνο Καμένο!!!   

@ Δεν γνωρίζω ακόμα εάν τελικά θα είναι την ίδια μέρα στον Πρετεντέρη ο Πρωθυπουργός οπότε και θα αλλάξουν οι συσχετισμοί!

@ Το MEGA πάντως μπορεί να είναι ένα θεσμικό κανάλι αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα χάνει σιγά-σιγά την αίγλη του. Μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι την πρωτιά στο δελτίο ειδήσεων θα την κερδίσει φέτος ο ΑΝΤ1!!! Έχω κάποιες επιφυλάξεις αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο πλέον…

@ Ο Λιάγκας μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος γιατί τελικά κερδίζει τον Κωστόπουλο αλλά θα ήταν χρήσιμο να έκανε μια μέρα εκπομπή- δοκιμή χωρίς να έχει νωρίτερα τον Παπαδάκη με τα 35άρια του και τα 40άρια του…