@ Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από την κάλυψη Βενιζέλου! Μάλιστα κάποιοι από αυτούς θεωρούν την κίνηση αυτή εξόχως επικίνδυνη για την συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας και του κόμματος!!!

@ Στο μεταξύ έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Παναγή Κυριακού όπου είναι και το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή.

@ Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρώην πρωθυπουργός συναντά υπουργούς και στελέχη και στην παρούσα φάση απλώς ακούει και καταγράφει. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει αρχίσει να μελετά το αρχείο του. Ένα αρχείο το οποίο έφτιαξαν οι συνεργάτες του κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του. Σε αυτό περιλαμβάνονται εκτός των άλλων και όλες οι δραστηριότητες των τότε υπουργών… Η ίδια πηγή εκτιμά ότι είναι σχεδόν έτοιμος να το αξιοποιήσει!

@ Καλά πληροφορημένες πηγές μου έλεγαν ότι και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται ενώ οι συναντήσεις του με τον Κώστα Καραμανλή έχουν πυκνώσει…

@ Και μια πληροφορία που μου έδωσε ένας καλός και παλαιός συνάδελφος: «Όταν δούλευα στην εφημερίδα (δεν την αναφέρω για να μην τον εκθέσω) ερχόντουσαν ο Σιούφας και ο Αλογοσκούφης και «έδιναν» στεγνά τον Ρουσόπουλο. Δεν τον ήθελαν δίπλα στον Καραμανλή. Και ο Προκόπης μερικές φορές έριχνε τα «καρφιά» του αλλά σε άλλο… επίπεδο…!».